reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak czesto sie kochacie?

Jak w temacie

• Wszystkich głosujących
    462
reklama
Hayne , Tato rozwiązanie tego akurat problemu jest w proste - wymieńcie się namiarami... ;) ;D
Ja jako mężatka już jestem skazana na tego jedynego (ale mi się od niego dostanie jak to przeczyta) ;) :D

Mamuska pisze:
Hayne , Tato   rozwiązanie tego akurat problemu jest w proste - wymieńcie się namiarami...  ;)  ;D
Ja jako mężatka już jestem skazana na tego jedynego  (ale mi się od niego dostanie jak to przeczyta)  ;)  :D
:) :) :) Oj Mamuśka...
tato pisze:
hayne1 pisze:
I wcale im się to nie podoba.... :). Chyba trzeba coś zmienić... ;)

Hehe widzę że Ciebie też tu przywiało

Pozdrawiam
No przywiało...Nawet jak coś sie zdarza nieczęsto albo wcale nie znaczy że trzeba wypaść z obiegu... ;)Trzeba być na bieżaco, bo a nuż....

Mamuska pisze:
Ja jako mężatka już jestem skazana na tego jedynego (ale mi się od niego dostanie jak to przeczyta) ;) :D

słuchaj, żebym ja się zaraz z kims namiarami nie powymieniał...
w sieci są tysiące takich ogłoszeń

reklama
Do góry