reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak czesto sie kochacie?

Jak w temacie

• Wszystkich głosujących
    461
reklama
umnie to nawet jest ze nie wspołzyhemy nawet przez poł roku jak moj facet jedze za granice na 6 miesiecy to jest kapilca
Pozdrawiam Anka Skakanka

Przed porodem to dwa,trzy razy dziennie a po porodzie no coz jakos stracilam apetyt :( ale i tak sie mieszcze w trzeciej odpowiedzi czyli dwa ,trzy razy w tygodniu ;)

nio to ja jestem jakąś weteranką chyba :p bo aktualnie 2 i rzadziej 3 razy jedej nocy, no czasem się to rozkłada na 24h, a ogólnie przed ciążą to jakoś tak ze 2 razy na dobę rano szybkiego gola, a wieczorem pożądny długi stosunek ;D ale powiem szczerze, że w pierwszym trymestrze ciąży wogóle mi się kochać nie chciało, a teraz ciągle mi siedzi w głowie tylko <sex sex sex>
No i tak jak ktoś tutaj już wspominał ja również aktualnie preferuję analnie ;) , ale też nie unikam normalnego stosunku, robimy sobie taki mixik pół na pół ;p

hej kobitki!
tak jak wiekszosc przed porodem przed ciaza to bardzo czesto wykozystywalismy kazda okazje! byly tez oczywiscie dni postu...
po ciazy jak zaczelam brac tabletki to wogole mi sie nie chcialo!!!!!!!! moj maz mial juz dosc wiecznych wymowek bo w koncu do 4 miesiecy po porodzie kochalismy sie raz na miesiac! no i bylo to tez powodem naszych klutni! potem postanowilam przestac brac tabletki i jest super! ochota na sex wrocila i moze nie codziennie ale wlasciwie to prawie coidziennie no ocxzywiscie kiedy okres mam to basta....ale potem ch\ec sie zbiera i super jest!

a ja wlasnie mam na odwrot nie chce mi sie tak czesto jak pzed ciaza..
moze po porodzie co nieco sie unormuje hiii
a moj kochany to by mogl 3 razy dziennie...:)

kamcia* pisze:
a ja wlasnie mam na odwrot nie chce mi sie tak czesto jak pzed ciaza..
moze po porodzie co nieco sie unormuje hiii
a moj kochany to by mogl 3 razy dziennie...:)

ja w ciazy tez moglabym 3 razy dziennie :p
niestety po porodzie moje libido uciekło ;)
ale wrocilo na szczescie,
tylko troche to trwało ;D ;D ;D

reklama
Ja niestety nie mam się czym chwalić :(
Mogę jedynie napisać, że zdecydowanie za żadko!
Prawdopodobie wynika to z obawy, że pojawi się drugie dziecko, a to nie jest dobry moment.
Jak sobie radzicie z tym problemem? Nie boicie się ciąży?

Do góry