reklama
jaszczurka
Fanka BB :)
umnie to nawet jest ze nie wspołzyhemy nawet przez poł roku jak moj facet jedze za granice na 6 miesiecy to jest kapilca
Pozdrawiam Anka Skakanka
Pozdrawiam Anka Skakanka
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Przed porodem to dwa,trzy razy dziennie a po porodzie no coz jakos stracilam apetyt ale i tak sie mieszcze w trzeciej odpowiedzi czyli dwa ,trzy razy w tygodniu
pelnapsikus
Zaciekawiona BB
nio to ja jestem jakąś weteranką chyba bo aktualnie 2 i rzadziej 3 razy jedej nocy, no czasem się to rozkłada na 24h, a ogólnie przed ciążą to jakoś tak ze 2 razy na dobę rano szybkiego gola, a wieczorem pożądny długi stosunek ;D ale powiem szczerze, że w pierwszym trymestrze ciąży wogóle mi się kochać nie chciało, a teraz ciągle mi siedzi w głowie tylko <sex sex sex>
No i tak jak ktoś tutaj już wspominał ja również aktualnie preferuję analnie , ale też nie unikam normalnego stosunku, robimy sobie taki mixik pół na pół ;p
No i tak jak ktoś tutaj już wspominał ja również aktualnie preferuję analnie , ale też nie unikam normalnego stosunku, robimy sobie taki mixik pół na pół ;p
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
hej kobitki!
tak jak wiekszosc przed porodem przed ciaza to bardzo czesto wykozystywalismy kazda okazje! byly tez oczywiscie dni postu...
po ciazy jak zaczelam brac tabletki to wogole mi sie nie chcialo!!!!!!!! moj maz mial juz dosc wiecznych wymowek bo w koncu do 4 miesiecy po porodzie kochalismy sie raz na miesiac! no i bylo to tez powodem naszych klutni! potem postanowilam przestac brac tabletki i jest super! ochota na sex wrocila i moze nie codziennie ale wlasciwie to prawie coidziennie no ocxzywiscie kiedy okres mam to basta....ale potem ch\ec sie zbiera i super jest!
tak jak wiekszosc przed porodem przed ciaza to bardzo czesto wykozystywalismy kazda okazje! byly tez oczywiscie dni postu...
po ciazy jak zaczelam brac tabletki to wogole mi sie nie chcialo!!!!!!!! moj maz mial juz dosc wiecznych wymowek bo w koncu do 4 miesiecy po porodzie kochalismy sie raz na miesiac! no i bylo to tez powodem naszych klutni! potem postanowilam przestac brac tabletki i jest super! ochota na sex wrocila i moze nie codziennie ale wlasciwie to prawie coidziennie no ocxzywiscie kiedy okres mam to basta....ale potem ch\ec sie zbiera i super jest!
Pati26
Mama Marcela i Samuela
kamcia* pisze:a ja wlasnie mam na odwrot nie chce mi sie tak czesto jak pzed ciaza..
moze po porodzie co nieco sie unormuje hiii
a moj kochany to by mogl 3 razy dziennie...
ja w ciazy tez moglabym 3 razy dziennie
niestety po porodzie moje libido uciekło
ale wrocilo na szczescie,
tylko troche to trwało ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: