reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak czesto sie kochacie?

Jak w temacie

• Wszystkich głosujących
    462
Czytam różne Wasze opinie i naprawdę cieszę się, że u mnie ciąża wpłynęła pozytywnie na libido. Mimo, że jestem dopiero na początku III miesiąca ciąży to mam ochotę kochać się z moim partnerem przy każdej nadarzającej się okazji ;) wychodzi mniej więcej codziennie ;) Na początku bałam się, że seks zaszkodzi mojemu Kropkowi ale przy kolejnej wizycie u gina dopytałam położną, która zapewniła mnie, że nie ma przeciwwskazań. Więc korzystamy :)

reklama
Co miesiąc, lub dwa. Wszystko zależny czy mamy możliwość. Za ścianą obecnie memy rodziców. Ale jak już to np. przez trzy dni codziennie, czasami rano i wieczorem.

hej
Tak sobie pomyslalam, ze nie ma jeszcze takiej ankiety (albo nie znalazlam takiej)
Moj maz jest szczesliwy jak kochamy sie co dwa dni >:D (czase to dla mnie tragedia tak czesto ;) )
Jak jest u Was.
Jak dluga przerwa powoduje napiecia, u mnie trzy dni i klops.
Odpowiadajcie i piszcie.
Pozdrawiam S.
zdecydowanie co dwa dni :D

Do góry