reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

Ja przez trzy dni piłam herbatkę z cytryną i zauważyłam u małego na buźce takie malutki podskórne wypryski... odstawiłam cytrynę i nie ma ich... Ale jeszcze raz jutro spróbuję, żeby mieć pewnośc czy to była ona.

Agawa, ja też się bałam smażonego schabowego, ale tak już za nim tęskniłam, że już dawno spróbowalam i spoko, smażony najpierw na oleju kujawskim, a potem na smalcu.

Koga, ja jem bardzo jarzynowe jarzynowe :) i jest ok - jak nie spróbujesz nie będziesz wiedziała!

reklama
To super Azik! :) Ja jeszcze raz muszę zrobić próbę, bo po ostatnich paru truskawkach coś się pojawiło na buzi Filipa - tylko, że to wyglądało bardziej jak podrapanie-podrażnienie niż wysypka, poza tym to byly tylko dwie plamki, wiec to chyba nie to i postanowilam , że zrobię test raz jeszcze :)

ja tez ostatnio przez pare dni jem po kilka truskawek dziennie i nic :)) ogladalam niedawno jakis program i tam PAni powiedziala ze truskawki nie sa az tak uczulajace jak wmawiaja wszyscy dla mam karmiacych. wiec sprobowalam i nic :)
mam ochote jeszcze na czerenie ale zaczekam az Zuzia skonczy 3 miesiace

a tak poza tym to jem juz prawie wszystko. schabowego i rybe smazona to jem caly czas od porodu tylko ze z umiarem i tez nic. jedyne co musialam odstawic to mleko i przetwory mleczne bo od tego moje malenstwo mialo kolki

Szczesciary, ja juz nawet chleba nie jem- od razu poprawa na buzi. Mam nadzieje ze to tylko jakies ilosci mleka w pieczywie a nie np. pszenica lub w ogole gluten, bo juz nic chyba mi nie zostanie do jedzenia :( Teraz jem glownie kasze gryczana,platki owsiane, dzem porzeczkowy i powidla, indyka i wieprzowine (gotowane), jablko, marchew i buraczki :(

reklama
Aniam współczuję

a u mnie po truskawkach (3 sztuki) poliki czerwone jak u naszego ministra rolnictwa przed wizytą na solarium ::) także z jedzenia truskaw nici :mad:

Do góry