reklama
a moja Zosia ni stąd , ni z owąd też dostała wysypki, w pierwszy dzień tylko na buzi(kropka obok kropki), w kolejny pojawiła się na klatce piersiowej (b.dużo kropek)oraz nieco mniej na pleckach i pojedyncze czerwone kropki na pozostałych częściach ciała i dziś ten stan trwa nadal, oprócz tego strasznie była niespokojna i miała pieniste kupy.Wezwaliśmy wczoraj panią doktor do domku, bo nie wiedziałam co to może być( tym bardziej ,że ostatnio miała katarek i kaszelek- musiała złapac jakiegoś wirusa w przychodni , jak jej krew do badania pobierali, bo jest jeszcze żółta) i pani doktor powiedziała, że nie można tego lekceważyć i wysłała nas do szpitala.Zrobili Zosi badania ,no i okazało się,że badania są dzięki Bogu ok (oprócz lekkiej anemii , no i nieszczęsnej żółtaczki) i o 1 w nocy wracałyśmy przez cały Kraków( z Zeromskiego do Pychowic) z Zosieńką do domu(taksówką, bo mój Krzyś musiał z Kazikiem w domu zostać).Natomiast nikt nie wie co to za wysypka i na wszelki wypadek mam nie jeść różnych rzeczy(prawie wszystkiego), bo może to alergia na coś co zjadłam.
Wcześniej jadłam wszystko i nic się nie działo, czy to możliwe ,żeby nagle dziecko się uczuliło, skoro wcześniej dobrze tolerowało różne pokarmy?
Wcześniej jadłam wszystko i nic się nie działo, czy to możliwe ,żeby nagle dziecko się uczuliło, skoro wcześniej dobrze tolerowało różne pokarmy?
A
azik
Gość
a Bartek cały czas wyspypany, piję wapno, ograniczam to co moż eskzodzić, a on ma i ma i ma - taką drobną wysypkę, więc na pewno uczuleniową... wrrrrr
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
anik uffffffffffffff bylam dzis z malym u pediatry jednak to n ie skaza na pewno,wysypka nie wiadomo od czego(to tak jak u suszi nie wiedza) na pewno nie potowki i nie tradzik,mamy jakas masc
te wysypki to paranoja kompletna
co do skazy wyczytalam ze charakterystycznym objawem sa takie "lakierowane policzki",takie swiecace
te wysypki to paranoja kompletna
co do skazy wyczytalam ze charakterystycznym objawem sa takie "lakierowane policzki",takie swiecace