reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

ja niestety pożegnałam się z jabłkami na bliżej nieokreślony czas, ale zaprzyjaźniam się za to z bananami ;D

reklama
kasiula matula pisze:
ja pije cakly czas soki jablkowe i odkad pije to malutka robi mi kupki co 2-3 dni a nie co 6 ;)
Kasiula Twoja Emilka robi kupkę co 3 dni? Mój Mateusz robi ok. 6 na dobę. Czy Emilka ma kolkę z tego powodu?

mi położna mówiła,że norma kupek dla maluszka przy karmieniu naturalnym to od kilku dziennie, nawet tyle ile jest karmień do jednej tygodniowo...

lolcia81 pisze:
kasiula matula pisze:
ja pije cakly czas soki jablkowe i odkad pije to malutka robi mi kupki co 2-3 dni a nie co 6 ;)
Kasiula Twoja Emilka robi kupkę co 3 dni? Mój Mateusz robi ok. 6 na dobę. Czy Emilka ma kolkę z tego powodu?

nie ma żadnych kolek w pierwse dni po wyjsciu ze szpitala troszke postekiwala i sie prezyla
pomoglam jej dwa razy termometrem jak widzialam ze brzusio ja boli
a teraz juz sie nie prezy i robi kupki jak jej pasuje nie zamierzam w to ingerowac
tym bardziej ze doktorka powiedziala ze to zalezy od dziecka ze niektore maluchy robia z kazdym karmieniem a inne raz na tydzien

malutka chce oszczedzic nasz portwel na pampersach hihihi ;)

reklama
maga_86 pisze:
mi położna mówiła,że norma kupek dla maluszka przy karmieniu naturalnym to od kilku dziennie, nawet tyle ile jest karmień do jednej tygodniowo...

Dokładnie mówiły to samo i to, że kupka może nie być taką prawdziwą kupką (jeśli chodzi o ilość i konsystencję) i że wtedy to oznacza, że maleństwo dobrze i dużo trawi z pokarmu

Do góry