reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
yoanna ja już zrobiłam suwaczek.... zawsze mi się ciążowy marzył to na co mam czekać:-p
wiem, że jeszcze wcześnie na objawy i spokojnie sobie poczekam:tak:
pełna policzyłam sobie już na innym ale wszyło tak samo.... ja nie wiem czy mogę na ten wątek ... bo w końcu do IUI nie doszło...

reklama
Pełna, no wybieram się tam, wybieram, ale też jakieś mam opory, że za wcześnie... Jak z suwaczkiem, ale skoro ten krok poczyniłam to czas na następny :-)
Jane, ale jesteś ciężarówką z wątku o IUI, wszystko się zgadza :tak:

Dziewczyny ja też chcę ciążowy suwaczek;-) Może się kiedyś doczekam:zawstydzona/y: A tak serio to suwaczki są bardzo pomocne bo pogubić się można :-)

A ja mam jutro egzamin, niby praktyczny ale z uwagi na brak środków finansowych będzie polegał na napisaniu projektu wykonania zleconej kompozycji (rysunek z boku, przodu i góry w odpowiedniej skali, kosztorys, założenia, opis czynności itp). Sto razy wolałabym to wykonać niż opisywać bo przy opisie zawsze można o czymś zapomnieć a z rysunku to już w ogóle noga jestem, jak narysuję krowę to przypomina psa:-D W piątek egzamin teoretyczny - test więc będę strzelać. Jeszcze nigdy w życiu nie szłam na egzamin nieprzygotowana ale w końcu musi być ten pierwszy raz ;-):-) I weź tu człowieku unikaj stresu ...

Ostatnia edycja:
Kasik, jeszcze niecałe 2 tyg. i wrzucisz sobie suwaczek :tak: Powodzenia na egzaminie!
Natuszka, jest wiele stron z suwaczkami, wujek google Ci podpowie ;-) Tu na bb na dole strony masz odnośnik do suwaczków też.

Ile tu teraz ciezarowek:-)
Az miło i pewnie dziewczyny bedą chciały nas gonić albo wygonić:szok:
Ja sobie zrobię Suwaczek a potem przyjdę na wątek ciezarowkowy. Pewnie w weekend, bo teraz jedziemy nad morze na wczasy...to znaczy posprzątać chalupe:rofl2:, bo ostatnio wpadamy do domu jak do hotelu...
Pelna dzięki za wskazówkę, bo w sumie od tego jakie to usg zależy jak sie ubiore, zeby sie nie czuć jak wieloryb wyrzucony przez ocean...
Esiek to za druga iui, niech wyjdzie na zdrowie:happy:
Ewis ile jeszcze czekamy? Bo sie pogubilam...
Kate36 ​nieładnie sie nie uczyć i nie zdobywać wiedzy, bedzie 5 jak nic

Witam się dziewczyny :-) Kiepsko spałam dzisiaj, zasnęłam chyba dopiero po godz 2 i budziłam się co godzinę, czasami nawet co pół. To chyba "egzaminacjonnaja sraczka" :-D Wyjeżdżam o 10:45, egzamin o 12:00 ale trzeba być z dowodem osobistym o 11:30. Teraz wymyśliałam, że mogłam podstawić kogoś kto umie ładnie rysować ;-):-D Trzymajcie kciuki, tym razem nie za betę :-D

Ceść dziewczyny:)
kasik36 kurde ja też nie mogłam dzisiaj spać, jeszcze mój pies w nocy mnie budził bo mu sie na dwór chciało:) trzymam kciuki za egzamin, tzn jedna ręka zaciśnięta za egzamin a druga za malucha:):)
jane luknij jak znajdziesz chwilkę na mój wykres, znowu mam jakiś dziwny skok, może to jest owulacja? a może tamto było, dziwnie to jakoś wychodzi. Dodam tylko że wczoraj znowu czułam jajnik

reklama
Do góry