reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
yoanna ja już zrobiłam suwaczek.... zawsze mi się ciążowy marzył to na co mam czekać:-p
wiem, że jeszcze wcześnie na objawy i spokojnie sobie poczekam:tak:
pełna policzyłam sobie już na innym ale wszyło tak samo.... ja nie wiem czy mogę na ten wątek ... bo w końcu do IUI nie doszło...

reklama
Pełna, no wybieram się tam, wybieram, ale też jakieś mam opory, że za wcześnie... Jak z suwaczkiem, ale skoro ten krok poczyniłam to czas na następny :-)
Jane, ale jesteś ciężarówką z wątku o IUI, wszystko się zgadza :tak:

Dziewczyny ja też chcę ciążowy suwaczek;-) Może się kiedyś doczekam:zawstydzona/y: A tak serio to suwaczki są bardzo pomocne bo pogubić się można :-)

A ja mam jutro egzamin, niby praktyczny ale z uwagi na brak środków finansowych będzie polegał na napisaniu projektu wykonania zleconej kompozycji (rysunek z boku, przodu i góry w odpowiedniej skali, kosztorys, założenia, opis czynności itp). Sto razy wolałabym to wykonać niż opisywać bo przy opisie zawsze można o czymś zapomnieć a z rysunku to już w ogóle noga jestem, jak narysuję krowę to przypomina psa:-D W piątek egzamin teoretyczny - test więc będę strzelać. Jeszcze nigdy w życiu nie szłam na egzamin nieprzygotowana ale w końcu musi być ten pierwszy raz ;-):-) I weź tu człowieku unikaj stresu ...

Ostatnia edycja:
Kasik, jeszcze niecałe 2 tyg. i wrzucisz sobie suwaczek :tak: Powodzenia na egzaminie!
Natuszka, jest wiele stron z suwaczkami, wujek google Ci podpowie ;-) Tu na bb na dole strony masz odnośnik do suwaczków też.

Ile tu teraz ciezarowek:-)
Az miło i pewnie dziewczyny bedą chciały nas gonić albo wygonić:szok:
Ja sobie zrobię Suwaczek a potem przyjdę na wątek ciezarowkowy. Pewnie w weekend, bo teraz jedziemy nad morze na wczasy...to znaczy posprzątać chalupe:rofl2:, bo ostatnio wpadamy do domu jak do hotelu...
Pelna dzięki za wskazówkę, bo w sumie od tego jakie to usg zależy jak sie ubiore, zeby sie nie czuć jak wieloryb wyrzucony przez ocean...
Esiek to za druga iui, niech wyjdzie na zdrowie:happy:
Ewis ile jeszcze czekamy? Bo sie pogubilam...
Kate36 ​nieładnie sie nie uczyć i nie zdobywać wiedzy, bedzie 5 jak nic

Witam się dziewczyny :-) Kiepsko spałam dzisiaj, zasnęłam chyba dopiero po godz 2 i budziłam się co godzinę, czasami nawet co pół. To chyba "egzaminacjonnaja sraczka" :-D Wyjeżdżam o 10:45, egzamin o 12:00 ale trzeba być z dowodem osobistym o 11:30. Teraz wymyśliałam, że mogłam podstawić kogoś kto umie ładnie rysować ;-):-D Trzymajcie kciuki, tym razem nie za betę :-D

Ceść dziewczyny:)
kasik36 kurde ja też nie mogłam dzisiaj spać, jeszcze mój pies w nocy mnie budził bo mu sie na dwór chciało:) trzymam kciuki za egzamin, tzn jedna ręka zaciśnięta za egzamin a druga za malucha:):)
jane luknij jak znajdziesz chwilkę na mój wykres, znowu mam jakiś dziwny skok, może to jest owulacja? a może tamto było, dziwnie to jakoś wychodzi. Dodam tylko że wczoraj znowu czułam jajnik

reklama
Do góry