reklama
Dagna to walcz z innymi przeciwnościami losu a przy okazji dużo seksu może jakiś będzie owowcny;-)
Kwiatuszek lekarz rodzinny musi Ci wypisać skierowanie do poradni genetycznej a tam na wizycie zleca Ci badanie min kariotypów a jeśli M ma mniej niż 5 mnl/ml plemników to dodatkowe badania
Kwiatuszek lekarz rodzinny musi Ci wypisać skierowanie do poradni genetycznej a tam na wizycie zleca Ci badanie min kariotypów a jeśli M ma mniej niż 5 mnl/ml plemników to dodatkowe badania
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Gizas...nie no kurde, ten lekarz ewidentnie spieprzył sprawę, za szybko brany dupek hamuje owulację, nawet mój dr-konował mi to mówił, u Ciebie zahamował owulkę, pęcherzyk nie pękł i zrobiła się z niego torbiel...powinien przed rozpoczęciem stymulacji 1 lub 2dc zrobić Ci monitoring... popełnił błąd, ale może nie warto od niego uciekać, bo drugi raz błędu nie popełni, a jak pójdziesz do innego dr to znowu może coś spaprać...Gizas a Wy teraz startowaliście z tym programem 2+1? Kiedy masz wizytę u tego deb...a?
2+1 nie da się połączyć z dotacją którą dostałam, ale ja się już chyba nie bawię w takie coś jak ivf z sukcesem, do ciąży itd bo to tylko ciągnięcie kasy
Wizytę u konowała mam na 21.06 ale pojdę tylko pod warunkiem że będę po @ lub ewentualnie przy końcówce. Dziś pierwszy dzień bez luteiny, 25 dc, czekam na @ a z nią na wchłonięcie torbieli.
Doktorek mógł naprawić swój błąd zlecając wizytę na 2 dc a tak to tylko poglebił swój poprzedni bląd
I ja taka obcykana daję się tak w pole wystawiać.... tyle wiem a g....o wiem, nawet nie pomyślałam po scratchingu jak dowiedziałam się o owu że dupek tak może mi zaszkodzić, myślałam tylko o procedurze i o tym ile będe mieć pęcherzyków
Wizytę u konowała mam na 21.06 ale pojdę tylko pod warunkiem że będę po @ lub ewentualnie przy końcówce. Dziś pierwszy dzień bez luteiny, 25 dc, czekam na @ a z nią na wchłonięcie torbieli.
Doktorek mógł naprawić swój błąd zlecając wizytę na 2 dc a tak to tylko poglebił swój poprzedni bląd
I ja taka obcykana daję się tak w pole wystawiać.... tyle wiem a g....o wiem, nawet nie pomyślałam po scratchingu jak dowiedziałam się o owu że dupek tak może mi zaszkodzić, myślałam tylko o procedurze i o tym ile będe mieć pęcherzyków
pełna_nadziei83
Gizas nikt by nie pomyślał, nie obwiniaj się
lepiej idź do niego na wizytę, niech wie co zrobił
lepiej idź do niego na wizytę, niech wie co zrobił
Smerfeta do najbardziej poszkodowanych przez los zaliczyłabym Blue nie wiadomo na co zgonić na lekarzy czy na los ale swoje już przeszła, teraz ma kredyt a ciąży brak, wiadomo jak teraz jest z pracą.
Ja to jestem poszkodowana głównie przez lekarzy, bo wszytsko partolą, począwszy od pierwszej stymulacji, po operację itd kończąc na aktualnym procederze
Ja to jestem poszkodowana głównie przez lekarzy, bo wszytsko partolą, począwszy od pierwszej stymulacji, po operację itd kończąc na aktualnym procederze
Dzień dobry dziewczyny:-)
GizaS zajefajny Kotecek! Normalnie jestem zakochana w zwierzu. Suwaczek chyba niedługo zrobię
Idz koniecznie do tego lekarza, moze przyzna sie do błędu i bedzie traktował Cię na szczególnych zasadach? Czyli z zaangażowaniem i rozwagą?
Kolezanki drogie co sie martwily,a niektóre to juz nawet na mnie noga tupaly Tak tak Esiek
Wiec nie bardzo było co pisać, bo sama nie wiedziałam czy ja jestem jeszcze w ciazy czy nie. Niestety ostatnie wydarzenie jakos pozbawiło mnie optymizmu w tej materii.
Natomiast dzisiaj jestem juz po lekarzu, więc moge napisać. Widziałam dzisiaj prawdziwego czlowieczka, ktory machal do mnie lapkami z palcami.
I to ten widok, a nie serduszko mnie rozbroil.
Teraz czeka mnie usg w 12 tygodniu co to zdaje sie ma wykryć ewentualne wady.
Zgadza sie Pelna moje guru ciazowe? A jesli tak to jakie to jest usg, chodzi mi o to czy dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Jane to i ja z gratulacjami, Choc na szarym końcu.
Kate 36 i Nati to obecnie staraczko-czekaczki iui czy kogos pominelam?
W każdym razie za Was najbliższe kciuki.
Choc tutaj ostatnio lepiej naturalsy wychodzą niż inv....
Co do mojego M. To jest bardzo dzielny. Podobno lekarz zaczyna dostrzegać, ze chemia dziala( z wyników krwi). Co prawda nie ma tu szans na wyleczenie, ale daje to nam wiecej czasu. Jestem więc wdzięczna losowi, bo przecież chemia moze tylko przynieść spustoszenie, a wyglada na to, ze złapaliśmy sie na ten drugi wariant.
Ale bez hura optymizmu, z lekka nadzieja na walkę z czasem.
GizaS zajefajny Kotecek! Normalnie jestem zakochana w zwierzu. Suwaczek chyba niedługo zrobię
Idz koniecznie do tego lekarza, moze przyzna sie do błędu i bedzie traktował Cię na szczególnych zasadach? Czyli z zaangażowaniem i rozwagą?
Kolezanki drogie co sie martwily,a niektóre to juz nawet na mnie noga tupaly Tak tak Esiek
Wiec nie bardzo było co pisać, bo sama nie wiedziałam czy ja jestem jeszcze w ciazy czy nie. Niestety ostatnie wydarzenie jakos pozbawiło mnie optymizmu w tej materii.
Natomiast dzisiaj jestem juz po lekarzu, więc moge napisać. Widziałam dzisiaj prawdziwego czlowieczka, ktory machal do mnie lapkami z palcami.
I to ten widok, a nie serduszko mnie rozbroil.
Teraz czeka mnie usg w 12 tygodniu co to zdaje sie ma wykryć ewentualne wady.
Zgadza sie Pelna moje guru ciazowe? A jesli tak to jakie to jest usg, chodzi mi o to czy dopochwowe czy przez powłoki brzuszne?
Jane to i ja z gratulacjami, Choc na szarym końcu.
Kate 36 i Nati to obecnie staraczko-czekaczki iui czy kogos pominelam?
W każdym razie za Was najbliższe kciuki.
Choc tutaj ostatnio lepiej naturalsy wychodzą niż inv....
Co do mojego M. To jest bardzo dzielny. Podobno lekarz zaczyna dostrzegać, ze chemia dziala( z wyników krwi). Co prawda nie ma tu szans na wyleczenie, ale daje to nam wiecej czasu. Jestem więc wdzięczna losowi, bo przecież chemia moze tylko przynieść spustoszenie, a wyglada na to, ze złapaliśmy sie na ten drugi wariant.
Ale bez hura optymizmu, z lekka nadzieja na walkę z czasem.
smerfeta
Gizas ja się nie chce licytować kto jest najbardziej poszkodowany :-) bo jest tu kilka dziewczyn które nie mają lub nie miały kolorowo w życiu :-( mi tylko chodziło o to że przykro nas doświadczył brak monitoringu w odpowiednim czasie :-(
kasik36
Pole jesteś nareszcie :-) A dzidziuś miał pomalowane paznokcie czy nie? Po tym byś poznała czy chłopiec czy dziewczynka ;-):-) Oprócz mnie i nati35 jeszcze mamy na liście Ewis, po IVF czyli z większymi szansami co my
Ponawiam listę i pytanie o Ladybea, która miała mieć IUI 10.06.2013. (gdzie się podziewasz kobieto???)
Ewis: 06.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.
Nati35: 11.06.2013.
Ponawiam listę i pytanie o Ladybea, która miała mieć IUI 10.06.2013. (gdzie się podziewasz kobieto???)
Ewis: 06.06.2013.
Kasik36: 08.06.2013.
Nati35: 11.06.2013.
reklama
kasik36 niestety tak szybko machal, ze sie nie dało dostrzec, ale nie czułam,zeby mnie podrapal, więc krótko przyciete, a to moze wskazywać na...
Ewis to ja mam w pamieci, ale ona nie po iui, więc ma solidne obowiązki....po ostatnich porażkach z inv musi wyrobić normę
Stad zdecydowała sie urodzić trojaczki
Ewis to ja mam w pamieci, ale ona nie po iui, więc ma solidne obowiązki....po ostatnich porażkach z inv musi wyrobić normę
Stad zdecydowała sie urodzić trojaczki
Podziel się: