reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
witam:-)
u mnie objawów dalej bark ... tylko cycuchy trochę powiększone ale nie bolą więc jest git:tak:
kasik będzie dobrze ... rozwalisz ich na pewno ale kciuki i tak trzymam&&&&&&
enni no taki ładny skoczek masz jak na owulację:tak: działacie coś?? jak jutro będzie szła do góry to bym ustawiła granicę:tak:
pole ustaw sobie suwaczek

kasik36 - powodzenia na egzaminie.

Pole jak jesteś to jak możesz to napisz mi jakiś tytuł książki wciągające, wiem że kiedyś o tym pisałyśmy, ale musiałabym pogrzebać w forum żeby to odpleść. Przeczytałam igrzyska śmierci co polecałaś, na razie nie mogę dostać drugiej części także poluje na nią w bibliotece. Czytam teraz Anioł z Missisipi - myślę że ją skończę dzisiaj.

A może Wy dziewczyny czytałyście coś ciekawego?

jane niestety nic nie działałam ani wczoraj ani przedwczoraj, dzisiaj to może będzie za późno?:( przyjdę z pracy to zatakuję m heheh:) Na razie na surowo robię ten wykres, zobacze jak to się rozwija:)

Jane - tak igrzyska śmierci bardzo mi się podobała, akcja dzieję się cały czas. Świetnie napisana. Wspaniale jakbym mogła od razu czytać drugą część, no ale cóż w mojej bibliotece jest jeden egzemplarz, który krąży :wściekła/y:
Mam audiobooka, ale to nie to samo, ale jak już nie będę mogła wytrzymać to będę słuchać.

Kasik powodzenia na egzaminie.

Jane, Ewis ja właśnie czytam igżyska śmierci kupiłam całą trylogię więc bedzie co czytać. Jedyny minus - nie przepadam za książkami pisanymi w pierwszej osobie.

Ewis kciukasy:-) naczytajcie się póki macie czas, bo jak przyjdzie na świat dziecko, to parę lat nie będziecie mieć czasu na czytanie, wiem coś na ten temat:tak: Ja juz parę lat ksiązki w łapskach nie miałam, aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y:

reklama
Do góry