Nieprawda - w dzien przed owu jest wieksza szansa na sukces, niz w sama owu. Dlatego sie zdziwilam, ze IUI robia na peknietych pecherzykach.na niepeknietych tez robia pewnie zalezy od filozofii gina ale nawet jak poczytasz statystyki zachodzenia w ciaze to dzien przed owu i dzien owu maja prawie to samo prawdopodobienstwo
reklama
To ciekawe, ze sa takie rozbieznosci. Ja znalazalam np takie cos:
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w zależności od dnia stosunku (dzień 0 oznacza owulację)
-5 -4 -3 -2 -1 0
1 2 3 0% 11% 15% 20% 26% 15% 9% 5% 0%(MediWeb.pl w trosce o Twoje Zdrowie)
Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w zależności od dnia stosunku (dzień 0 oznacza owulację)
-5 -4 -3 -2 -1 0
1 2 3 0% 11% 15% 20% 26% 15% 9% 5% 0%(MediWeb.pl w trosce o Twoje Zdrowie)
natus
Zaangażowana w BB
Macku - ja ostatnio zastrzyk robilam na pogotowiu, kosztuje to 10zl ale zrobia o dowolnej godzinie
Doktorek mowil, ze bardzo ciezko jest okreslic moment pekniecia. Idealnie by bylo wstrzelic sie w sam moment pekniecia, ale tego nie da sie przewidziec. Dzisiaj dowiem sie czy moje pecherzyki pekly, ale mam stresa!!!
Doktorek mowil, ze bardzo ciezko jest okreslic moment pekniecia. Idealnie by bylo wstrzelic sie w sam moment pekniecia, ale tego nie da sie przewidziec. Dzisiaj dowiem sie czy moje pecherzyki pekly, ale mam stresa!!!
Nie rozumiem, jaki to ma zwiazek...?ja miałam dwa razy iui na niepeknietym i co ...wolałabym zeby było robione na pekniety mysle ze wtedy było by łatwiej sie przedostac plemnikom
Ja musze miec w sumie 4 zastrzyki... Bo Ty nie mialas menopuru?Macku - ja ostatnio zastrzyk robilam na pogotowiu, kosztuje to 10zl ale zrobia o dowolnej godzinie
Nie martw sie - n pewno pekly
iza.malami
Fanka BB :)
jeny jaka ja zielona jestem , jak was czytam to gały mi wychodza ja tu sie zbliżam dopiero do hsg, a wy juz po kilku IUI i macie wieksze pojecie. Ja to sie nie znam na tym w ogóle a juz tyle lat sie staram o niunie
Ja miałam iui robiony na pękniętych pęcherzykach, wstrzeliliśmy się praktycznie co do godziny. Zaszłam, ale poroniłam w 4 tyg. Na początku kwietnia kolejna próba. Mam nadzieję że tym razem nie poronię, choć cały czas mam takie obawy.
natus
Zaangażowana w BB
Macku - ja mialam tylko pregnyl 3 opakowania, ale to wymieszali w jednej fiolce i podali na raz
Jeden pecherzyk pekl Drugi nie i wyrosly jeszcze jakies nowe pecherzyki:/ Od dzisiaj mam brac luteine a 18 beta
Jeden pecherzyk pekl Drugi nie i wyrosly jeszcze jakies nowe pecherzyki:/ Od dzisiaj mam brac luteine a 18 beta
reklama
sylkabecia
Fanka BB :)
Natus trzymam &&&&&&!!!!! jeszcze 10 dni!!!
ja od wczoraj czuje się paskudnie okropne nudności przez cały dzień, strasznie to męczy!!
ja od wczoraj czuje się paskudnie okropne nudności przez cały dzień, strasznie to męczy!!
Podziel się: