Hej i testowałaś już czy czekasz wytrwale do końca mnie juz piersi bolą na okres ,bo w sobotę powinnam dostac okres,ale w piątek zrobię test ,żeby lekarz się w sobotę nie przywalił, że nie zrobiłam dla pewności.Kiedy testujesz?
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
jeszcze nie testowałamHej i testowałaś już czy czekasz wytrwale do końca mnie juz piersi bolą na okres ,bo w sobotę powinnam dostac okres,ale w piątek zrobię test ,żeby lekarz się w sobotę nie przywalił, że nie zrobiłam dla pewności.
mnie wczoraj sporadycznie chwytały lekkie bóle przedmiesiączkowe a tak to czuje sie normalnie, u mnie miesiączka planowana jest za okol 12 dni takze jeszcze troche czasu
prawdopodobnie jutro zrobie test ale nie nastawiam sie na dwie kreski
Przy zagniezdzeniu tez są lekkie bole brzucha albo mocne ,ja w 1 ciąży miałam bardzo mocny ,z łóżka wstać nie mogłam. Ja wiem u mnie na 100% że nic ,poprostu to czuje ,ale nie załamuje się tym bo w sobotę ma mi przepisać leki do stymulacji ivf ,więc test muszę zrobić, żeby mieć pewność, że nie jestemjeszcze nie testowałam
mnie wczoraj sporadycznie chwytały lekkie bóle przedmiesiączkowe a tak to czuje sie normalnie, u mnie miesiączka planowana jest za okol 12 dni takze jeszcze troche czasu
prawdopodobnie jutro zrobie test ale nie nastawiam sie na dwie kreski
marzycielko
trzymam kciuki aby ivf było skuteczne <3Przy zagniezdzeniu tez są lekkie bole brzucha albo mocne ,ja w 1 ciąży miałam bardzo mocny ,z łóżka wstać nie mogłam. Ja wiem u mnie na 100% że nic ,poprostu to czuje ,ale nie załamuje się tym bo w sobotę ma mi przepisać leki do stymulacji ivf ,więc test muszę zrobić, żeby mieć pewność, że nie jestem
wow - a my tracimy z mężem nadzieję po drugiej - jak widać trzeba jednak wierzyć Gratulacje super!!Moje Drogie, dawno mnie tu nie było.
Mnie można tez dodac, jako dumna mamę Julii 25.04.2021 zajęło to aż 5 inseminacji
marzycielko
gratulacjewow - a my tracimy z mężem nadzieję po drugiej - jak widać trzeba jednak wierzyć Gratulacje super!!
takie wiadomości podnoszą na duchu
Dokładnie, będziemy się starać do skutku. A u Ciebie jak testy? Miałaś mieć betę w sobotę ?gratulacje
takie wiadomości podnoszą na duchu
marzycielko
jutro zrobię test a beta w soboteDokładnie, będziemy się starać do skutku. A u Ciebie jak testy? Miałaś mieć betę w sobotę ?
a ty kiedy testujesz ?
To zrobimy razem ja się pośpieszyłam i trochę nas podłamał wynik negatywny w 10 dniu. Dlatego teraz będziemy czekać do @ i dopiero testjutro zrobię test a beta w sobote
a ty kiedy testujesz ?
reklama
Oby chociaż to a ty daj znać jak zrobisz test, może chociaż Tobie się udatrzymam kciuki aby ivf było skuteczne <3
Podziel się: