Kropka3333
Fanka BB :)
Ciociunia jeszcze pewnie trochę i się zobaczymy i to obowiązkowo z dzidziulkiem, który jest w brzuszkuKluseczki cioci
Ps. Gwiazda się nie może doczekać się spotkania z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciociunia jeszcze pewnie trochę i się zobaczymy i to obowiązkowo z dzidziulkiem, który jest w brzuszkuKluseczki cioci
Moja Slodzinka już nie mogę się doczekać!Ciociunia jeszcze pewnie trochę i się zobaczymy i to obowiązkowo z dzidziulkiem, który jest w brzuszku
Ps. Gwiazda się nie może doczekać się spotkania z Tobą
Kiedy testujesz?U mnie też dzisiaj 6 dzień po iui
Dzisiaj mnie skusiło i zrobiłam test z krwi i wyszedł negatywny. Wiem ,że za wcześnie, ale poprostu czuje ,że się nie udało, zawsze w połowie cyklu wysadza mi syfki na brodzie tak i tym razem tez I ogólnie czuje się jak zawsze co cykl a ty kiedy robisz ? Czujesz już, że jest coś na rzeczy czy nie ?Kiedy testujesz?
Zrobię test w czwartek a beta w sobote, czuje się normlanie tak jak przy pierwszej iui, gdzieś podświadomie myślę że nic z tego może dlatego ze byłam nastawiona na sukces przy pierwszym podejściu a się nie udałoDzisiaj mnie skusiło i zrobiłam test z krwi i wyszedł negatywny. Wiem ,że za wcześnie, ale poprostu czuje ,że się nie udało, zawsze w połowie cyklu wysadza mi syfki na brodzie tak i tym razem tez I ogólnie czuje się jak zawsze co cykl a ty kiedy robisz ? Czujesz już, że jest coś na rzeczy czy nie ?
No ja też pewnie jeszcze raz zrobię w piątek przed wizytą w sobotę. Chyba tak to jest ,że człowiek za każdym podejściem nastawia się na sukces ,a później nic z tego ,ja to juz sie przestawiłam z myślą o in vitro,ale może u Ciebie będzie udana moja to już 4 i ostatniaZrobię test w czwartek a beta w sobote, czuje się normlanie tak jak przy pierwszej iui, gdzieś podświadomie myślę że nic z tego może dlatego ze byłam nastawiona na sukces przy pierwszym podejściu a się nie udało
Ja mam plan podejść do 3 prób a później nie wiem co będzie jak sie nie udaNo ja też pewnie jeszcze raz zrobię w piątek przed wizytą w sobotę. Chyba tak to jest ,że człowiek za każdym podejściem nastawia się na sukces ,a później nic z tego ,ja to juz sie przestawiłam z myślą o in vitro,ale może u Ciebie będzie udana moja to już 4 i ostatnia
Powiem Ci szczerze, że kiedys iui to był dla mnie temat tabu a ifv to nawet przez myśl mi nie przechodziło, ale teraz po tylu latach staran to już moja ostatnia szansa to ifv i już się nie mogę jej doczekać, bo wkoncu będę miała nadzieję, że się być może uda.Ja mam plan podejść do 3 prób a później nie wiem co będzie jak sie nie uda
Hej. Ja też miałam 4 iui I jak trzecia się nie udała to Doktor zasugerowała ivf, nie mogłam sobie tego w głowie ułożyć i stwierdziłam, że podejdę do 4 ostatniej iui. Niestety się nie udało, wiec dałam sobie 2 msc przerwy od lekow I wizyt wyjechałam na urlop, po powrocie z czysta i gotową głową podeszłam do ivf. Trzeba sobie dać na wszystko czas, fakt jest faktem, że w głowie czasem wygląda coś dużo straszniej.. teraz sobie myślę, że to ivf to cud nad cudemPowiem Ci szczerze, że kiedys iui to był dla mnie temat tabu a ifv to nawet przez myśl mi nie przechodziło, ale teraz po tylu latach staran to już moja ostatnia szansa to ifv i już się nie mogę jej doczekać, bo wkoncu będę miała nadzieję, że się być może uda.
akurat iui i ifv nie jest dla mnie tematem tabu i czyms za co miałabym sie wstydzićPowiem Ci szczerze, że kiedys iui to był dla mnie temat tabu a ifv to nawet przez myśl mi nie przechodziło, ale teraz po tylu latach staran to już moja ostatnia szansa to ifv i już się nie mogę jej doczekać, bo wkoncu będę miała nadzieję, że się być może uda.