reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A u mnie wyskoczyły dwie opryszczki na ustach 😔 byłam na ognisku niby nie było mi zimno a na drugi dzień najpierw jedna a później po drugiej stronie druga . Niby czytałam że jak się ma kolejny raz w życiu to nie jest groźna dla Maleństwa. Stosuję plasterki ale mało co pomagają jedna już chociaz w miarę się goi. I czuje jakby jeden migdał miałam powiększony to chyba też od wyziębienia eh zawsze coś .

reklama
A u mnie wyskoczyły dwie opryszczki na ustach 😔 byłam na ognisku niby nie było mi zimno a na drugi dzień najpierw jedna a później po drugiej stronie druga . Niby czytałam że jak się ma kolejny raz w życiu to nie jest groźna dla Maleństwa. Stosuję plasterki ale mało co pomagają jedna już chociaz w miarę się goi. I czuje jakby jeden migdał miałam powiększony to chyba też od wyziębienia eh zawsze coś .
Mi na opryszczke zawsze pomaga sudocrem bardzo szybko się goi i nie rośnie taka duża 🙂

Mnie narazie nic nie bierze ale też jestem chyba"alergiczką" bo też miewałam takie katary narazie nic mnie nie łapie , chociaż ja akurat cały rok chodzę z chusteczkami nie wiem czy mam krzywą przegrodę nosową czy jak ... Wiem na pewno,że jestem uczulona na zboże ale jak nie raz kwitły drzewa to też miałam taki silny katar i suchą skórę narazie mnie nic nie łapie. A co do leku hmm to nie pomogę bo raczej nic nigdy nie biorę tylko to przechodzę a pamiętam jak kiedyś wzięłam Zyrtec to i tak mi nie pomógł ale no każdy inaczej reaguje na lek.
ja dziś wzięłam, bo jestem nie do życia, zobaczymy jak dalej pójdzie:)

No dobrze ,że wzięłaś lepiej niż się męczyć . Życzę żeby szybko przeszło 😘
Poki co i tak się mecze, ale mam nadzieję, że w końcu puści. Ledwo siedzę w pracy :)
U mnie przyjaciółka karmi i na opryszczkę tez nałożyła plasterek, trzymam kciuki, żeby szybko zeszło! 😘

Ja miałam na początku ciazy, Pani w aptece mi dala jakas masc dla kobiet w ciąży i szybko zeszło, tylko nie pamiętam niestety nazwy

reklama
Do góry