reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A u mnie wyskoczyły dwie opryszczki na ustach 😔 byłam na ognisku niby nie było mi zimno a na drugi dzień najpierw jedna a później po drugiej stronie druga . Niby czytałam że jak się ma kolejny raz w życiu to nie jest groźna dla Maleństwa. Stosuję plasterki ale mało co pomagają jedna już chociaz w miarę się goi. I czuje jakby jeden migdał miałam powiększony to chyba też od wyziębienia eh zawsze coś .

reklama
A u mnie wyskoczyły dwie opryszczki na ustach 😔 byłam na ognisku niby nie było mi zimno a na drugi dzień najpierw jedna a później po drugiej stronie druga . Niby czytałam że jak się ma kolejny raz w życiu to nie jest groźna dla Maleństwa. Stosuję plasterki ale mało co pomagają jedna już chociaz w miarę się goi. I czuje jakby jeden migdał miałam powiększony to chyba też od wyziębienia eh zawsze coś .
Mi na opryszczke zawsze pomaga sudocrem bardzo szybko się goi i nie rośnie taka duża 🙂

Mnie narazie nic nie bierze ale też jestem chyba"alergiczką" bo też miewałam takie katary narazie nic mnie nie łapie , chociaż ja akurat cały rok chodzę z chusteczkami nie wiem czy mam krzywą przegrodę nosową czy jak ... Wiem na pewno,że jestem uczulona na zboże ale jak nie raz kwitły drzewa to też miałam taki silny katar i suchą skórę narazie mnie nic nie łapie. A co do leku hmm to nie pomogę bo raczej nic nigdy nie biorę tylko to przechodzę a pamiętam jak kiedyś wzięłam Zyrtec to i tak mi nie pomógł ale no każdy inaczej reaguje na lek.
ja dziś wzięłam, bo jestem nie do życia, zobaczymy jak dalej pójdzie:)

No dobrze ,że wzięłaś lepiej niż się męczyć . Życzę żeby szybko przeszło 😘
Poki co i tak się mecze, ale mam nadzieję, że w końcu puści. Ledwo siedzę w pracy :)
U mnie przyjaciółka karmi i na opryszczkę tez nałożyła plasterek, trzymam kciuki, żeby szybko zeszło! 😘

Ja miałam na początku ciazy, Pani w aptece mi dala jakas masc dla kobiet w ciąży i szybko zeszło, tylko nie pamiętam niestety nazwy

reklama
Do góry