reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczynki, czy któraś z Was walczy z alergia sezonowa? Ja od dwóch dni czuje się fatalnie, Doktor mi dziś napisała, że mogę wziąć Zyrtec, chociaż jak czytam opinie to trochę panikuje czy brać.. czy się męczyć.. jakieś opinie? Rady? :)

Dziewczynki, czy któraś z Was walczy z alergia sezonowa? Ja od dwóch dni czuje się fatalnie, Doktor mi dziś napisała, że mogę wziąć Zyrtec, chociaż jak czytam opinie to trochę panikuje czy brać.. czy się męczyć.. jakieś opinie? Rady? :)
Ja niestety nie pomogę bo nigdy nie miałam alergii, ale od kilku dni właśnie meczy mnie mega dziwny katar lejacy się z nosa ( na majówce bylam nad jeziorem gdzie dużo zieleni) i się zaczęłam zastanawiać czy w ciąży może jakas alergia wyjść...
Moja mama jest alergiczka i wlasnie uaktywniła się jak miala ponad 20 lat.. A ten mój katar właśnie taki jak mojej mamy

Ja niestety nie pomogę bo nigdy nie miałam alergii, ale od kilku dni właśnie meczy mnie mega dziwny katar lejacy się z nosa ( na majówce bylam nad jeziorem gdzie dużo zieleni) i się zaczęłam zastanawiać czy w ciąży może jakas alergia wyjść...
Moja mama jest alergiczka i wlasnie uaktywniła się jak miala ponad 20 lat.. A ten mój katar właśnie taki jak mojej mamy
W ciąży alergia może nabrać na silę albo się wyciszyć.. ja zawsze na wiosnę miałam, ale teraz gorzej znoszę.. :(
Taka jakby woda z nosa to alergiczny..

Mnie narazie nic nie bierze ale też jestem chyba"alergiczką" bo też miewałam takie katary narazie nic mnie nie łapie , chociaż ja akurat cały rok chodzę z chusteczkami nie wiem czy mam krzywą przegrodę nosową czy jak ... Wiem na pewno,że jestem uczulona na zboże ale jak nie raz kwitły drzewa to też miałam taki silny katar i suchą skórę narazie mnie nic nie łapie. A co do leku hmm to nie pomogę bo raczej nic nigdy nie biorę tylko to przechodzę a pamiętam jak kiedyś wzięłam Zyrtec to i tak mi nie pomógł ale no każdy inaczej reaguje na lek.

reklama
Do góry