Hej. Łącze się również z szyjką, której długość szału nie robi. Mam 3cm więc jeszcze nic nie dostałam. Tylko zalecenie by się oszczędzać od wczoraj. I wychodzi na to, że leżenie mi nie służy bo od tego leżenia wszystko mnie boli. Ale jak trzeba to trzeba.Hej hej!
Ja juz po wizycie, nasza Myszka ma całe 540g, rozwija się wzorowo!
Ja jednak mam troszkę stresu, bo szyjka mogłaby być dłuższa. Póki co oszczędny tryb życia z polegiwaniem i mam nadzieje, ze nie będzie innej konieczności i większego ryzyka. Co ja bym dala, żeby tego Cudaka bezpiecznie donosić!
Może jakaś nutka pocieszenia plis?
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Gratulacje zdrówka dla rodziców i maluszkówDziewczyny wracam powoli do żywych chociaż wciąż bardzo słabo się czuje, o bólu nie wspominając synek 3220, córcia 2800 oboje po 54 cm. Ja padnięta, wypije szybko herbatę i spać. Oby jutro było lepiej
No to gramy w tej samej lidze, a który tc?Hej. Łącze się również z szyjką, której długość szału nie robi. Mam 3cm więc jeszcze nic nie dostałam. Tylko zalecenie by się oszczędzać od wczoraj. I wychodzi na to, że leżenie mi nie służy bo od tego leżenia wszystko mnie boli. Ale jak trzeba to trzeba.
Ja faszeruje się luteina ale to że względu na ivf, a nie tylko szyjke. Mówią że profilaktykę się wdraża jak na polowkowych ma mniej niż 2.5, wiec jeszcze jesteśmy w normach
Ja dzis wzielam zdalna pracę i zaraz mi tylek odpadnie od leżenia..
Ja też po ivf, ale brałam progesteron besins do 16tygodnia. Potem już mi lekarz nie kazał♀No to gramy w tej samej lidze, a który tc?
Ja faszeruje się luteina ale to że względu na ivf, a nie tylko szyjke. Mówią że profilaktykę się wdraża jak na polowkowych ma mniej niż 2.5, wiec jeszcze jesteśmy w normach
Ja dzis wzielam zdalna pracę i zaraz mi tylek odpadnie od leżenia..
Ja troszkę dalej, bo jutro zaczynam 27tydzien. Mały ma 928g
eij
Planowana bo mała miednicowo ułożona. Dagmara i DominikMiałaś planowana cesarkę czy wymęczyli cię w szpitalu przed tem?
Jakie imiona maluchów? Trzymaj się, dałaś radę
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
Tak no trochę Cię nastraszyła Twoja Ginekolog. Tym bardziej wiadomo, że kobieta w ciąży przeżywa to x razy więcej. Dokładnie teraz leniuchuj ile trzeba
Upragniona 💕💕
Zaciekawiona BB
Prosze o pomoc.... jestem 18 dzien po inseminacji mialam progesteron doochwowy ktory opznil mi okres a od wczoraj mam rozowe plamienia co to moze znaczyc zadnych boli jak na okresTy miałaś pozytywny po inseminacji, a Artemida mówi po in vitro. Miałaś może zastrzyk na pęknięcie? On jest z hcg więc po nim mogłaś mieć pozytywny wynik.
Albo okres Ci się rozkręca, albo implantacja. Zrób sobie test ciążowyProsze o pomoc.... jestem 18 dzien po inseminacji mialam progesteron doochwowy ktory opznil mi okres a od wczoraj mam rozowe plamienia co to moze znaczyc zadnych boli jak na okres
ja cały czas luteina, progesteron besins i cyclogest, wiec moja się nie poddaje! Ja jutro 24, wiec niech leci szybko!Ja też po ivf, ale brałam progesteron besins do 16tygodnia. Potem już mi lekarz nie kazał♀
Ja troszkę dalej, bo jutro zaczynam 27tydzien. Mały ma 928g
Maly już kawał Kawalera
reklama
Madame JS
Tam już bardzo dużo testów było, od pierwszego dnia po inseminacji .Albo okres Ci się rozkręca, albo implantacja. Zrób sobie test ciążowy
Myślisz, że implantacja po 18 dniach??
Podziel się: