Aha to już były testy jak negatywne to być może okres się przesunął po progesteronie albo owulacja była później No bo jednak te 18 dni to trochę dużo o ile się nie mylę to chyba max do 14 dnia może być implantacjaTam już bardzo dużo testów było, od pierwszego dnia po inseminacji .
Myślisz, że implantacja po 18 dniach??
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
I chodzi o IUI, więc owulacja jest w dość konkretnym, wiadomym momencie... Beta najlepszym rozwiązaniemAha to już były testy jak negatywne to być może okres się przesunął po progesteronie albo owulacja była później No bo jednak te 18 dni to trochę dużo o ile się nie mylę to chyba max do 14 dnia może być implantacja
Monika4321
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny dziś miałam 4 AID - zmiana dawcy
Pecherzyki 21 i 22 mm, endometrium 10 mm, 12 dzień cyklu, zastrzyk na pęknięcie 23 godziny przed inseminacja :-)
Pecherzyki 21 i 22 mm, endometrium 10 mm, 12 dzień cyklu, zastrzyk na pęknięcie 23 godziny przed inseminacja :-)
No ale może pęcherzyki pękły później. No tak beta i będzie wszystko jasne na 100%I chodzi o IUI, więc owulacja jest w dość konkretnym, wiadomym momencie... Beta najlepszym rozwiązaniem
Be_More_Happy
Trzymam mocno kciukiCześć Dziewczyny dziś miałam 4 AID - zmiana dawcy
Evelyn1919
Niestety wydaje mi się, że jak 14 dni po miałaś negatywny test I teraz plamienie, to przychodzu okres ;(Prosze o pomoc.... jestem 18 dzien po inseminacji mialam progesteron doochwowy ktory opznil mi okres a od wczoraj mam rozowe plamienia co to moze znaczyc zadnych boli jak na okres
Kciuki zaciśnięteCześć Dziewczyny dziś miałam 4 AID - zmiana dawcy
Monika4321
Zaciekawiona BB
Mam pytanie do przyszłym ma
Czy w udanym cyklu wykonywałyście wszystkie czynności, czy zrezygnowałyście z czegoś ;-)?
Zastanawiam się dlaczego należy unikać gorących kąpieli.
A inne pytanie mam odnośnie pękniętych pęcherzyków. Czy tylko na USG można się dowiedzieć, czy one pękły, czy są jakieś testy, które można zrobić samemu?
Czy w udanym cyklu wykonywałyście wszystkie czynności, czy zrezygnowałyście z czegoś ;-)?
A inne pytanie mam odnośnie pękniętych pęcherzyków. Czy tylko na USG można się dowiedzieć, czy one pękły, czy są jakieś testy, które można zrobić samemu?
Tylko przez USGMam pytanie do przyszłym ma
reklama
Podziel się: