Gorące kąpiele mogą wywołać skurcze macicy lub krwawienie, wiec jak jesteś zaraz po "celnym strzale", może to chociażby utrudnić implantacja zarodkowi.Mam pytanie do przyszłym ma
Czy w udanym cyklu wykonywałyście wszystkie czynności, czy zrezygnowałyście z czegoś ;-)?
Zastanawiam się dlaczego należy unikać gorących kąpieli.
A inne pytanie mam odnośnie pękniętych pęcherzyków. Czy tylko na USG można się dowiedzieć, czy one pękły, czy są jakieś testy, które można zrobić samemu?
reklama
Co o tym sądzicie, bo ja już zglupialam i doszłam do wniosku ,że zaczekam do terminu okresu
Hankaa
Fanka BB :)
Zrób jutro rano ten ostatni chyba jakiś wadliwy..Co o tym sądzicie, bo ja już zglupialam i doszłam do wniosku ,że zaczekam do terminu okresu
Wszystkie jakoś mi sie wydają wadliwe pewnie zrobię, bo nie wytrzymamZrób jutro rano ten ostatni chyba jakiś wadliwy..
Hankaa
Trzymam mocno kciuki, na pewno dobrze się dziejeWszystkie jakoś mi sie wydają wadliwe pewnie zrobię, bo nie wytrzymam
Madame JS
Powyżej 10 dni.Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić test po ovitrelle, żeby nie wyszedl fałszywie dodatni ?
U mnie w 10 dniu już nic nie bylo po zastrzykuDziewczyny kiedy najlepiej zrobić test po ovitrelle, żeby nie wyszedl fałszywie dodatni ?
Kochana, idź na betę, najwiarygodniej
reklama
U mnie 10 dni po zastrzyku były jakieś resztki beta ok 2 lub 1,5Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić test po ovitrelle, żeby nie wyszedl fałszywie dodatni ?
Podziel się: