Super, że krwiaka już nie ma!!! A bąbelek już niczego sobieJa jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie dzięki Bogu
reklama
Trzymam kciuki!!! dawaj znać na bierząco, będziemy mobilizować siłyJa za parę dni przystępuje do 3 próby, niestety dwie poprzednie niedawne w październiku i listopadzie. Oby ten rok był lepszy
Elwira99
Zaciekawiona BB
Będę raportowaćTrzymam kciuki!!! dawaj znać na bierząco, będziemy mobilizować siły
U mnie położna była raz ok. 31 tygodnia, do szkoły rodzenia nie chciałam chodzić, jakoś to nie dla mnie a po porodzie była u mnie 5x i pod tel w razie czego. Kwestia jest tego, czy dana położna dojeżdża tam gdzie się mieszka, na NFZ należą Ci się wizytyNajlepiej będzie jak zadzwonisz tam gdzie chcesz chodzić ewentualnie Ja tak zrobiłam zadzwoniłam dopytałam się czy szkoła darmowa jest bo nie wiedziałam no i Pani mi powiedziała że od 28 tygodnia wtedy można przychodzić , będę miała 10 spotkań . No mam nadzieję , że będę dobrze się czuła i nic nie będzie stało na przeszkodzie ,że będę mogła uczęszczać na zajęcia . Wolałabym też teraz chodzić a ok. 30 tygodnia mieć już skończony kurs. Może faktycznie w niektórych szkołach prowadzone są od 21 tygodnia zajęcia bo ja też byłam zdziwiona że tak późno bo gdzieś mi też się obiło , że się chodzi od 21 tygodnia. Także lepiej dopytaj
Rowniez trzymam kciukiDziękuje ja też za wszystkie Panie trzymam mocno kciuki
Super wieści! Ciesze się, że wszystko ok i jesteś już spokojna.. [emoji8]
Ja jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć [emoji85] sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie [emoji120][emoji3590][emoji3590] dzięki Bogu [emoji120][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji272]
Katalinazed
Fanka BB :)
Hej
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
eij
Ja jestem pod opieką położnej środowiskowej od 21 tc. Chodzę do niej raz w miesiącu. Zapisuje sobie pytania na kartce, wątpliwości i dyskutujemy Po porodzie ona będzie przychodziła do mnie i do dzieci ale nie wiem ile wizyt jest zaplanowanych.U mnie położna była raz ok. 31 tygodnia, do szkoły rodzenia nie chciałam chodzić, jakoś to nie dla mnie a po porodzie była u mnie 5x i pod tel w razie czego. Kwestia jest tego, czy dana położna dojeżdża tam gdzie się mieszka, na NFZ należą Ci się wizyty
reklama
eij
Napewno będzie pięknieLaseczki, ja jutro też będę Was potrzebować! Usg prenatalne 12tc, trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok! I żebym w końcu mogła wrócić do normalności.. [emoji16]
Podziel się: