reklama
eij
Fanka BB :)
Ja specjalistą nie jestem ale z tego co kojarzę to czasami dziewczynom zdarzało się plamienie i o ile nie ma żywej krwi to nie ma powodu do większej paniki. Ale ja bym zadzwoniła do lekarza, albo z klinki albo do tego co Cie teraz prowadzi. Lepiej dmuchać na zimne i się upewnić że wszystko jest ok.Dziewczyny...
Jakies brazowe plamienie mam.. Na papierze i trochę na wkladce nie ma krwi tylko takie brudne brazowe... Nie boli mnie brzuch ani nic ale nie wiem co robic.. Zawalu dostane zaraz..
Elizabeth84
Ja jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie dzięki Bogu
Super że krwiak się wchłonąłJa jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie dzięki Bogu
Najważniejsze, że nie ma żywej krwi, plamienia się zdarzają nie wiedząc skąd, ale skonsultuj jak możesz z lekarzem dla własnego spokoju i spokojnieeeee bez panikiDziewczyny...
Jakies brazowe plamienie mam.. Na papierze i trochę na wkladce nie ma krwi tylko takie brudne brazowe... Nie boli mnie brzuch ani nic ale nie wiem co robic.. Zawalu dostane zaraz..
Przykro mi bardzo ale nie poddawaj sięHej
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
Elizabeth84
Trzymam kciuki oby wszystko było w porządkuLaseczki, ja jutro też będę Was potrzebować! Usg prenatalne 12tc, trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok! I żebym w końcu mogła wrócić do normalności.. [emoji16]
Elizabeth84
Przykro mi głowa do góry nie poddawaj sięHej
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
Be_More_Happy
O już rośnie kawał Maluszka Super , że wszystko jest dobrze i nie ma krwiakaJa jestem po, wygląda na to że krwiaczek się wchłonął, kosmówka nie dochodzi nawet do ujścia więc powinno być ok dzidzia waży 220g, taki mały rebeliant że ciężko było jej cokolwiek zmierzyć sprzęt dzisiaj miała taki że wszystko idealnie poogladalismy nawet kostki szczęki, nosek, żeberka.. po prostu piękne uczucie dzięki Bogu
Be_More_Happy
Tak wiem , wiem o tym tylko właśnie chodziło mi te wizyty przed urodzeniem , że położna bodajże ok. 20 tygodnia przychodzi do domu no ja też nie wiem czy spodoba mi się szkoła rodzenia ale chcę spróbowaćU mnie położna była raz ok. 31 tygodnia, do szkoły rodzenia nie chciałam chodzić, jakoś to nie dla mnie a po porodzie była u mnie 5x i pod tel w razie czego. Kwestia jest tego, czy dana położna dojeżdża tam gdzie się mieszka, na NFZ należą Ci się wizyty
reklama
Be_More_Happy
Juz zaciskam mocno kciuki Na pewno wszystko będzie idealnieLaseczki, ja jutro też będę Was potrzebować! Usg prenatalne 12tc, trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było ok! I żebym w końcu mogła wrócić do normalności.. [emoji16]
Podziel się: