reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Przykro miHej
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
U mnie niestety 3 nieudana inseminacja. Ale nie poddajemy się, będziemy walczyć dalej, ale tym razem inną bronią. Jak się domyślacie, przechodzę na in vitro. Nie trację nadziei, ponoć in vitro ma lepszą skuteczność. Niech los nam sprzyja
Hankaa
Trzymam kciukiU mnie niestety 3 nieudana inseminacja. Ale nie poddajemy się, będziemy walczyć dalej, ale tym razem inną bronią. Jak się domyślacie, przechodzę na in vitro. Nie trację nadziei, ponoć in vitro ma lepszą skuteczność. Niech los nam sprzyja
Hankaa
Przykro mi ale nie poddawaj się!! Wałcz!! :*Hej
Betę miałam zrobić jutro ale nie wytrzymałam i zrobiłam dziś a jednak moje przeczucie się sprawdziło wynim <2,0 no trudno trzeba decydować co dalej.
Hankaa
Najlepiej skonsultuj z lekarzem. Ja miałam plamienia na początku ciąży bez przyczyny.. później krwiak ale to już krwawienie. Pamiętaj, dopóki nie ma żywej krwi i bólu to bez paniki.. a który tc u Ciebie?Dziewczyny...
Jakies brazowe plamienie mam.. Na papierze i trochę na wkladce nie ma krwi tylko takie brudne brazowe... Nie boli mnie brzuch ani nic ale nie wiem co robic.. Zawalu dostane zaraz..
Mam nadzieję.. [emoji3059][emoji8]
Napewno będzie pięknie [emoji3590][emoji6]
Na spokojnie, daj znać lekarzowi i staraj się nie przemęczać.. plamienia zdarzają się bardzo często i to nawet cala ciążę.. grunt zeby nie było żywej krwi i bóli. Będzie dobrze [emoji8]
Dziewczyny...
Jakies brazowe plamienie mam.. Na papierze i trochę na wkladce nie ma krwi tylko takie brudne brazowe... Nie boli mnie brzuch ani nic ale nie wiem co robic.. Zawalu dostane zaraz..
Napisalam do lekarza, jeszcze nie odpisal.. Myslalam ze to jednorazowe ale ciągle jest w srodku takie brązowe cos. Dzisiaj sie zaczal 7tcNajlepiej skonsultuj z lekarzem. Ja miałam plamienia na początku ciąży bez przyczyny.. później krwiak ale to już krwawienie. Pamiętaj, dopóki nie ma żywej krwi i bólu to bez paniki.. a który tc u Ciebie?
reklama
Mam nadzieje.. . Na wizycie mowil tez wlasnie ze niby moga sie pojawiac ale jak zobaczylam to i tak od razu przerażenie mialam. Poki co zadnej krwi nie ma i boli tez nie, tzn czuje takie klucie ale to delikatne takie normalneNa spokojnie, daj znać lekarzowi i staraj się nie przemęczać.. plamienia zdarzają się bardzo często i to nawet cala ciążę.. grunt zeby nie było żywej krwi i bóli. Będzie dobrze [emoji8]
Podziel się: