Cudownie! Oby tak zostałoHej Gwiazdy!
Skończyło się na strachu, dziś na usg widoczne serducho, założona karta ciazy, wszystko jest ok, nie ma zagrożenia.
Doktor zasugerowala, że mogłam podrażnić aplikatorem lub tabletkami szyjkę macicy , która jest teraz mocno ukrwiona i stąd ten bałagan.
Dzisiaj już czyściutko i modlę się by tak zostało.
A jak Wy się czujecie? Jakies newsy na poprawę klimatu na forum?[emoji3059]
reklama
Dokladnie tak.. [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Cudownie! Oby tak zostało
Evelyn1919
Fanka BB :)
Minusową. Dostanę za 1.5 tygodnia i po porodzie.Ale słodziak masz grupę minusową czy inną? Będziesz miała podawany w ciąży jeszcze zastrzyk czy po porodzie ? Ja też mam minusową
eij
No właśnie nie wiemy za tydzień prenatalneMega mega a kiedy masz teraz usg? Bo w sumie nadal nie wiemy czy parka?
Evelyn1919
No są jak mama jest minusem, a dziecko plusem. Pierwsze jest minusem to miałam spokój. Problem polega na tym, że zostało z 10 tygodni, a mi się żadne imię nie podobaTo na konflikt są zastrzyki?
O jaaaaa.. cudny! A jakie imionka bierzesz pod uwagę?... moj siostrzeniec dla mojej Córci koniecznie chce "Wiktor" [emoji28][emoji28][emoji28]
No to wtedy już na pewno będzie widać!!![emoji16][emoji16]
No właśnie nie wiemy [emoji849] za tydzień prenatalne [emoji6]
Może popróbuj zwracać się do Malenstwa przez jakiś czas, danym imieniem i zobaczysz czy Ci pasuje czy będzie Ci wkurzało. U mnie to działa.. [emoji16]
No są jak mama jest minusem, a dziecko plusem. Pierwsze jest minusem to miałam spokój. Problem polega na tym, że zostało z 10 tygodni, a mi się żadne imię nie podoba [emoji85]
Czyli więcej strachu uffffHej Gwiazdy!
Skończyło się na strachu, dziś na usg widoczne serducho, założona karta ciazy, wszystko jest ok, nie ma zagrożenia.
Doktor zasugerowala, że mogłam podrażnić aplikatorem lub tabletkami szyjkę macicy , która jest teraz mocno ukrwiona i stąd ten bałagan.
reklama
Super, ciesze sie bardzo ze to nic powaznego
Hej Gwiazdy!
Podziel się: