reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Chyba mi odbija powoli, po prostu to już 5 inseminacja i chciałabym żeby wszystko było idealnie na czas 😜 ale lekarz wie co robi więc muszę się ogarnąć bo od myślenia nic się nie zmieni 😄
Nic dziwnego człowiek jak przez tyle przejdzie to już potem najmniejszy krok analizuje ☺️ Trzeba wierzyć w lekarza i w to że się uda ☺️

Dziewczyny doła złapałam... :( Walentynki super, wycieczka bardzo udana a wracając na fb znalazłam wpis koleżanki w moim wieku która właśnie urodziła synka...cieszę się oczywiście bo wiem jak bardzo chciała dzieciaczka ale naprawdę mam wrażenie że to się przydarza wszystkim tylko nie mnie... jest mi zwyczajnie przykro a że jest owu (której i tak w żaden sposób nie wykorzystam) to hormony i emocje trochę nie na swoim miejscu...

Dziewczyny doła złapałam... :( Walentynki super, wycieczka bardzo udana a wracając na fb znalazłam wpis koleżanki w moim wieku która właśnie urodziła synka...cieszę się oczywiście bo wiem jak bardzo chciała dzieciaczka ale naprawdę mam wrażenie że to się przydarza wszystkim tylko nie mnie... jest mi zwyczajnie przykro a że jest owu (której i tak w żaden sposób nie wykorzystam) to hormony i emocje trochę nie na swoim miejscu...
Kochana doskonale wiem co czujesz. Zresztą każda z nas chyba doskonale to rozumie 😔 zresztą po tym wszystkim co przeżyłaś chwile załamania, lęku i rezydencji są normalne 😞 człowiek nie jest w stanie przerobić wszystkiego na raz. Także pozwól sobie na chwilę załamania, ciężko tak jest wszystko dusić w sobie. Wiem że te teksty są oklepane ale uwierz mi JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE PIĘKNE ❤️❤️❤️❤️ będziesz miała dziecko, jestem tego pewna (nawet jeśli Ty w to teraz wątpisz). Niektórym udaje się szybko, a niektóre tak jak my musimy na to trochę dłużej poczekać. Ale jesteśmy wojowniczkami i po to walczymy żeby wygrać. I wygramy nasze marzenia!!!! Trzymaj się ciepło, bądź dzielna i silna a los wszystko Ci wynagrodzi w swoim czasie 😘

Kochana doskonale wiem co czujesz. Zresztą każda z nas chyba doskonale to rozumie 😔 zresztą po tym wszystkim co przeżyłaś chwile załamania, lęku i rezydencji są normalne 😞 człowiek nie jest w stanie przerobić wszystkiego na raz. Także pozwól sobie na chwilę załamania, ciężko tak jest wszystko dusić w sobie. Wiem że te teksty są oklepane ale uwierz mi JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE PIĘKNE ❤️❤️❤️❤️ będziesz miała dziecko, jestem tego pewna (nawet jeśli Ty w to teraz wątpisz). Niektórym udaje się szybko, a niektóre tak jak my musimy na to trochę dłużej poczekać. Ale jesteśmy wojowniczkami i po to walczymy żeby wygrać. I wygramy nasze marzenia!!!! Trzymaj się ciepło, bądź dzielna i silna a los wszystko Ci wynagrodzi w swoim czasie 😘
Dzięki Ewelina :*

Znam to uczucie....Przykro mi ale głowa do góry jeszcze wszystkie tutaj zostaniemy dzielnymi ,kochającymi mamami ☺️ Wiadomo, że najzwyczajniej jest przykro jak widzisz, że bliska bądź znajoma kobieta urodziła wtedy zastanawiamy się dlaczego nas to ciągle omija te szczescie...Jednak trzeba wierzyć, że w końcu ta walka opłaci się i wynagrodzi to ślicznym Bobasem ❤️

W 100% rozumiem. Ja to nawet dziś doła złapałam jak przeczytałam że Klaudia Halejcio jest w ciąży 😳 Ani to moja rodzina ani przyjaciółka, ale jakoś tak to działa... Wiele ostatnio przeszłaś, dzielnie się trzymasz, wiec myśle ze chwila doła/słabości się przyda. Wierze, że wszystkim nam się uda, z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej celu ❤️

reklama
Chyba każda z nas zna to uczucie, wokół rodzą się dzieci, nagle wszystkie koleżanki są w ciąży..... niestety nas życie bardziej doświadcza i karze nam czekać na upragnione szczęście. Wiem jedno warto czekać, bo w końcu się uda!!!! Trudne chwile miną i będzie pięknie ❤️

Do góry