U mnie byla kontrola usg 2 dni po żeby sprawdzić czy pękło jajko. A potem to już po 2 tyg lub nie jesli nie chciałam.Kochane a Wy macie kontrolę po inseminacji ? Czy nie w każdych klinikach są kontrolę ?
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Pierwszym razem miałam rano USG przed IUI, drugim razem miałam USG 2 dni przed IUI i minute po IUI. Nigdy kilka dni poKochane a Wy macie kontrolę po inseminacji ? Czy nie w każdych klinikach są kontrolę ?
te wyniki sa wlasnie po lekach ktore on przyjmowałHmmm no ciężka sprawa.... Musisz skonsultować te wyniki z lekarzem, czy da się jakoś je wskrzesić. A nasienie dawcy?
eij
A lekarz coś mówił czy dałoby radę z tego co zostało zrobić in vitro?te wyniki sa wlasnie po lekach ktore on przyjmował
eij
W sensie czy można by było wyselekcjonować jakaś część plemników ?A lekarz coś mówił czy dałoby radę z tego co zostało zrobić in vitro?
Wzajemnie kochana dużo miłości !!!!!Dziewczynki Walentynkowe Pozdrowienia z Nałęczowa  Chciałam Wam zdjęcia wrzucić ale nie mogę bo za duży format. Tak czy inaczej jest magicznie a gorąca czekolada z wiśniami jest obłędna. Jutro święto miłości więc życzę Wam tej miłości całej masy i niezmiennie trzymam kciuki
A czy próbowaliście witamin, ale kazda osobno w duuuzej dawce ? Ruch ruch ruch i prawidłowe BMI, luźne gatki. U nas tylko to pomoglo. Z morfo 1 wskoczyło do prawie 6.te wyniki sa wlasnie po lekach ktore on przyjmował
Jeszcze olej z czarnuszki codziennie po łyżceA czy próbowaliście witamin, ale kazda osobno w duuuzej dawce ? Ruch ruch ruch i prawidłowe BMI, luźne gatki. U nas tylko to pomoglo. Z morfo 1 wskoczyło do prawie 6.
eij
Dziewczyny mam pytanie, bo naszły mnie takie przemyślenia.... Może głupie ale mimo wszystko zastanawia mnie to. Zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka przyjmuje się na ok 36 h przed inseminacja. A co jeśli pęcherzyk wcześniej na tyle dojrzeje, że osiągnie już wielkość taką jaka powinna być. Pęka sam wcześniej mimo zastrzyku?
reklama
Tez sie nad tym zastanawiałam co będzie jeżeli peknie wcześniej. U mnie iui odbyła sie Ok 32 h po podaniu zastrzyku pecherzyki były na etapie pęknięcia.Dziewczyny mam pytanie, bo naszły mnie takie przemyślenia.... Może głupie ale mimo wszystko zastanawia mnie to. Zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka przyjmuje się na ok 36 h przed inseminacja. A co jeśli pęcherzyk wcześniej na tyle dojrzeje, że osiągnie już wielkość taką jaka powinna być. Pęka sam wcześniej mimo zastrzyku?
Podziel się: