reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
W 100% rozumiem. Ja to nawet dziś doła złapałam jak przeczytałam że Klaudia Halejcio jest w ciąży 😳 Ani to moja rodzina ani przyjaciółka, ale jakoś tak to działa... Wiele ostatnio przeszłaś, dzielnie się trzymasz, wiec myśle ze chwila doła/słabości się przyda. Wierze, że wszystkim nam się uda, z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej celu ❤️
Ja miałam to samo... jak zobaczyłam, jej fotki z usg... masakra. To takie niesprawiedliwe przecież niedawno co miała innego chłopa a z tym nie jest długo i już ciąża, ja z moim jestem 10 lat i uj :p dzieci mieć naturalnie nie możemy...

reklama
Dziewczyny mam pytanie do tych, które leczą sie w Invicta Bydgoszcz lub Gdańsk czy też Wawa. Jakie badania na pierwszą wizytę? Na stronie są wypisane ale zastanawiam się czy może coś jeszcze lub czy ta inhibina b jest taka konieczna? raczej nie przewiduje większych turbulencji w moich wynikach badań bo na razie wszystko jest okej a ta inhibina b kosztuje u mnie 200 zl ;o nie wiem czy jest sens ją wykonywać. POMOCY :D

Dziewczyny mam pytanie do tych, które leczą sie w Invicta Bydgoszcz lub Gdańsk czy też Wawa. Jakie badania na pierwszą wizytę? Na stronie są wypisane ale zastanawiam się czy może coś jeszcze lub czy ta inhibina b jest taka konieczna? raczej nie przewiduje większych turbulencji w moich wynikach badań bo na razie wszystko jest okej a ta inhibina b kosztuje u mnie 200 zl ;o nie wiem czy jest sens ją wykonywać. POMOCY :D
u mnie w celu diagnostyki i znalezienia przyczyny niepowodzeń inhibina b była zlecona na samym początku, mogę jutro sprawdzić dokładnie jakie panel badań miałam do wykonania po pierwszej wizycie w Invicie w Bydgoszczy i wyślę ci na priv.

u mnie w celu diagnostyki i znalezienia przyczyny niepowodzeń inhibina b była zlecona na samym początku, mogę jutro sprawdzić dokładnie jakie panel badań miałam do wykonania po pierwszej wizycie w Invicie w Bydgoszczy i wyślę ci na priv.
Dziękuję kochana

aaa i to badanie miałam wykonywane w pierwszej fazie cyklu- w moim przypadku był to 4 dc.

U mnie tak samo jak u @dar20 była zlecona przed pierwsza wizyta w klinice w celu diagnostyki niepłodności :) leczę się w invicie w Gdańsku :)

reklama
Do góry