G
gość2502
Gość
Dziękuję, kurcze chyba będę musiala jednak ją zrobić, no trudnoU mnie tak samo jak u @dar20 była zlecona przed pierwsza wizyta w klinice w celu diagnostyki niepłodności leczę się w invicie w Gdańsku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, kurcze chyba będę musiala jednak ją zrobić, no trudnoU mnie tak samo jak u @dar20 była zlecona przed pierwsza wizyta w klinice w celu diagnostyki niepłodności leczę się w invicie w Gdańsku
Czy ktoras z Was 3 dni po IUI zaczęła plamić? Ja dwa pierwsze dni spokój, a dziś krew na papierze
No właśnie nie zdziwiłoby mnie plamienie tuz po IUI... Ale 3 dni później to już nie bardzo napisze do lekarzaJa nie miałam takiego przypadku ale w karcie informacyjnej która dostałam było napisane że możliwe jest niewielkie krwawienie po zabiegu. Ale ja bym się skonsultowała z lekarzem.
Ja miałam smugę krwi w dniu zabiegu. A jak duże to jest? Plamienie owulacyjne to juz tez chyba za późnoNo właśnie nie zdziwiłoby mnie plamienie tuz po IUI... Ale 3 dni później to już nie bardzo napisze do lekarza
Trzymam kciukasy:*U mnie dokładnie tydzień temu w pn wykonywana była iui.
Coraz trudniejszy czas na przetrwanie i myśli udało sie, nie udało sie
Dobrego tygodnia
Spróbuj skontaktować sie z lekarzem i nie stresuj sie przede wszystkimNo właśnie nie zdziwiłoby mnie plamienie tuz po IUI... Ale 3 dni później to już nie bardzo napisze do lekarza
Za szybko na krwawienie implantacyjnemoze to krwawienie implantacyjne ?
Chciałabym bardzo, ale chyba tak jak @eij pisze to za wczesniemoze to krwawienie implantacyjne ?