Bardzo mi przykro ale głowa do góry bo od nastawienia najwięcej zależy. A może tak ma być że w takich niepokojących nieco okolicznościach dowiesz się że jesteś w ciąży My nadal czekamy na zamówiony test bo mojego na podstawie kataru tylko nie wyślą na NFZ. Dziś ma być teleporada, ale on się w sumie czuje już ok. Ja chyba zrobię ten na antygeny po covidowe...Dziewczyny, mój mąż dostał wyniki, pozytywny na szczęście narazie nie ma jakiś mocnych objawów i oby tak zostało. Także beta mnie ominie, muszę robić sikanca. I pytanie do was, kiedy zrobić najlepiej? Inseminację miałam 16 listopada, a @ powinna przejść 04 grudnia.
reklama
Kropka3333
Fanka BB :)
Okropieństwo z tym wirusem. Uważajcie dziewczyny na siebie, dużo zdrówka
Karola z nadzieją
Dużo zdrówka dla WasDziewczyny, mój mąż dostał wyniki, pozytywny na szczęście narazie nie ma jakiś mocnych objawów i oby tak zostało. Także beta mnie ominie, muszę robić sikanca. I pytanie do was, kiedy zrobić najlepiej? Inseminację miałam 16 listopada, a @ powinna przejść 04 grudnia.
czekajac_na
Zaciekawiona BB
Dziewczyny - życze Wam zdrówka i siły by przetrwać to wszystko!
Pandemia i możliwość zarażenia siebie lub bliskich bardzoo mnie przeraża.
Musimy na siebie uważać, dbać o siebie i o bliskich.
Ja wczoraj miałam bóle w podbrzuszu, skurcze, dzisiaj boli głowa.
Ten progesteron mnie wykonczy, ah jak ja kocham hormony
Pandemia i możliwość zarażenia siebie lub bliskich bardzoo mnie przeraża.
Musimy na siebie uważać, dbać o siebie i o bliskich.
Ja wczoraj miałam bóle w podbrzuszu, skurcze, dzisiaj boli głowa.
Ten progesteron mnie wykonczy, ah jak ja kocham hormony
Kropka3333
Dziewczynki, melduje się po becie. Niestety... smutek przeplata się ze łzami.
czekajac_na
Zaciekawiona BB
Kochana,Dziewczynki, melduje się po becie. Niestety... smutek przeplata się ze łzami.
tak mi przykro!
Wiem, że to nic, ale przytulam wirtualnie.
Jeszcze będzie dobrze! Będzie cudownie!
Ja dziś test.. też lipa. Trzymaj się! 4 IUI;(Dziewczynki, melduje się po becie. Niestety... smutek przeplata się ze łzami.
Kropka3333
Jesteście dziewczyny niezastąpione! Jak cudownie, że jesteście na tym forum.
Dobrawola przytulam z całego serducha! Wszystkim dziękuję za wsparcie❤.
Dziś dzień doła,załamki. Widać, nie ma co doszukiwać się na siłę pierwszych oznak ciąży... a już mi śnił, taki malutki .
Dobrawola przytulam z całego serducha! Wszystkim dziękuję za wsparcie❤.
Dziś dzień doła,załamki. Widać, nie ma co doszukiwać się na siłę pierwszych oznak ciąży... a już mi śnił, taki malutki .
AnnMaDykes
@dobrawola - jeśli to test sikany, to może warto jeszcze powtórzyć za 2 dni, jeśli @ się nie zjawi? dziś jest dokładnie 14 dni od IUI?Ja dziś test.. też lipa. Trzymaj się! 4 IUI;(
reklama
AnnMaDykes
Przykro mi, Kochana! Trzeba walczyć dalej i przy dobrych wiatrach może jeszcze na Sylwestra i Nowy Rok będziesz mieć niespodziankę!Dziewczynki, melduje się po becie. Niestety... smutek przeplata się ze łzami.
Podziel się: