reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, mój mąż dostał wyniki, pozytywny😢 na szczęście narazie nie ma jakiś mocnych objawów i oby tak zostało. Także beta mnie ominie, muszę robić sikanca. I pytanie do was, kiedy zrobić najlepiej? Inseminację miałam 16 listopada, a @ powinna przejść 04 grudnia.

Dziewczyny, mój mąż dostał wyniki, pozytywny😢 na szczęście narazie nie ma jakiś mocnych objawów i oby tak zostało. Także beta mnie ominie, muszę robić sikanca. I pytanie do was, kiedy zrobić najlepiej? Inseminację miałam 16 listopada, a @ powinna przejść 04 grudnia.
Cześć Kochana wiem co czujesz dzisiaj moja mama dostała wynik i też pozytywny był płacz lament strach tylko że ona miała 40stopni gorączki straszny kaszel ja dusi nie czuje smaku ani węchu 😪😪😪

Cześć Kochana wiem co czujesz dzisiaj moja mama dostała wynik i też pozytywny był płacz lament strach tylko że ona miała 40stopni gorączki straszny kaszel ja dusi nie czuje smaku ani węchu 😪😪😪
Współczuję 🥺 oby szybko gorączka minęła i obyło się bez komplikacji 💪 mój mąż na szczęście bez wysokiej gorączki ale też się boję o niego, bo on po tym nowotworze, ze zwapnieniami na płucach to różnie może być.. zresztą u mnie cała rodzina chora, wszyscy którzy byli na urodzinach u mojej mamy są chorzy... Także my rodzinnie... Najbardziej boję się o moje babcie 🙄 ale mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze.

Współczuję 🥺 oby szybko gorączka minęła i obyło się bez komplikacji 💪 mój mąż na szczęście bez wysokiej gorączki ale też się boję o niego, bo on po tym nowotworze, ze zwapnieniami na płucach to różnie może być.. zresztą u mnie cała rodzina chora, wszyscy którzy byli na urodzinach u mojej mamy są chorzy... Także my rodzinnie... Najbardziej boję się o moje babcie 🙄 ale mam nadzieję że wszystko skończy się dobrze.
Trzymam kciuki za Nasze rodziny i Za wszystkie tu zgromadzone kobietki .
Szczerze nie do końca wierzyłam że ten wirus istnieje ale niestety przekonałam się że zwala człowieka z nóg tak jak porządna grypa tylko jeszcze ten brak smaku i węchu 😔😔😔

Trzymam kciuki za Nasze rodziny i Za wszystkie tu zgromadzone kobietki .
Szczerze nie do końca wierzyłam że ten wirus istnieje ale niestety przekonałam się że zwala człowieka z nóg tak jak porządna grypa tylko jeszcze ten brak smaku i węchu 😔😔😔
No niestety jednak istnieje 😔 ale najważniejsze żeby wszystko się dobrze skończyło 🤞🙂

Bardzo mi przykro ☹️ Oby sie wirus bardziej nie rozhulał. ✊🏻 Ja bym nieśmiało proponowała zrobić teścik w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej, czyli 4 grudnia. 3majcie sie! 🙂

reklama
moja siostra była na początku ciąży gdy jej mąż zachorował na COVID i ona się nie zaraziła od niego. Trzymam kciuki by U Ciebie tak było.

Do góry