Ja dzisiaj to samo pierwszy dzień i aż wierzyć mi się nie chce nigdy tak nie miałam pierwszego dnia. Już mi jest niedobrze od tych tab wzielam juz 6 nospa max i nadal cholernie boli A jutro znów 12godzinna zmiana w pracyŁącze się w bólu, mam podobnie :-/
reklama
Ja mam dorate... Tramal z paracetamolem. Tylko to mi pomagaJa dzisiaj to samo pierwszy dzień i aż wierzyć mi się nie chce nigdy tak nie miałam pierwszego dnia. Już mi jest niedobrze od tych tab wzielam juz 6 nospa max i nadal cholernie boli A jutro znów 12godzinna zmiana w pracy
Zosia280919
Zaciekawiona BB
Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?
ola32
Fanka BB :)
U mnie nic nowego nie doszło, biorę Aromek 2x1 od 3 do 7 dc., do tego biorę 0,5 tabl. Pabi-Dexamethason co wieczór, a rano Euthyrox na tarczycę. No i przed owulacją zastrzyk z Ovitrelle.Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?
Po iui nic nie dostałam dodatkowego.
Zosia280919
Zaciekawiona BB
U mnie nic nowego nie doszło, biorę Aromek 2x1 od 3 do 7 dc., do tego biorę 0,5 tabl. Pabi-Dexamethason co wieczór, a rano Euthyrox na tarczycę. No i przed owulacją zastrzyk z Ovitrelle.
I do ma pomoc w zwielokrotnieniu liczny pęcherzyków ?
Po iui nic nie dostałam dodatkowego.
Zosia280919
Zaciekawiona BB
Ja brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?
Zosia280919
Zaciekawiona BB
Mój mówił coś o tym żeby wyhodować więcej pęcherzyków , o monitoringu tez . Właśnie stad moje zaciekawienie czym chce ich więcej uzyskaćJa brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)
reklama
Właśnie wyszłam od lekarza, w poniedziałek mam zrobić test ciążowy. Progesteron (18.84) idealny, ciałko żółte i endometrium też. Szkoda, ze nie "poprawilismy" dzień po insemimacji, ale wtedy kiepsko się czułam jak nigdy, od bólu głowy było mi niedobrze, leżałam z miską przy łóżku, do tego problem ze wzrokiem. Zwalam to na nerwy, niby na spokojnie do tego podeszlismy ale jednak w środku to siedzi :-) jak się teraz nie uda, podchodzimy do inseminacji znowu z środkiem 2x1, ale tym razem z zastrztkiem na pęknięcie :-)
Podziel się: