reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teraz to się boje ze się nie wyczyściłem z poprzedniej bety bo miałam 8. Trudno teraz i tak nie mam żadnych leków wiec powinnam mieć normalna miesiączkę za miesiąc. ;/;/

Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?

Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?
U mnie nic nowego nie doszło, biorę Aromek 2x1 od 3 do 7 dc., do tego biorę 0,5 tabl. Pabi-Dexamethason co wieczór, a rano Euthyrox na tarczycę. No i przed owulacją zastrzyk z Ovitrelle.

Po iui nic nie dostałam dodatkowego.

Ja brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)

Ja brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)
Mój mówił coś o tym żeby wyhodować więcej pęcherzyków , o monitoringu tez . Właśnie stad moje zaciekawienie czym chce ich więcej uzyskać

reklama
Właśnie wyszłam od lekarza, w poniedziałek mam zrobić test ciążowy. Progesteron (18.84) idealny, ciałko żółte i endometrium też. Szkoda, ze nie "poprawilismy" dzień po insemimacji, ale wtedy kiepsko się czułam jak nigdy, od bólu głowy było mi niedobrze, leżałam z miską przy łóżku, do tego problem ze wzrokiem. Zwalam to na nerwy, niby na spokojnie do tego podeszlismy ale jednak w środku to siedzi :-) jak się teraz nie uda, podchodzimy do inseminacji znowu z środkiem 2x1, ale tym razem z zastrztkiem na pęknięcie :-)

Do góry