reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Teraz to się boje ze się nie wyczyściłem z poprzedniej bety bo miałam 8. Trudno teraz i tak nie mam żadnych leków wiec powinnam mieć normalna miesiączkę za miesiąc. ;/;/

Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?

Dziewczyny , po ciężkich bojach chyba podejdziemy do inseminacji na poczatku lutego. Powiedzcie jak wyglada stymulacja lekami przed ? Choćby w skrócie , jak to u Was wyglądało ...?
U mnie nic nowego nie doszło, biorę Aromek 2x1 od 3 do 7 dc., do tego biorę 0,5 tabl. Pabi-Dexamethason co wieczór, a rano Euthyrox na tarczycę. No i przed owulacją zastrzyk z Ovitrelle.

Po iui nic nie dostałam dodatkowego.

Ja brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)

Ja brałam aromek 2x1 od 4 do 8 dnia. Żadnego zastrzyku na pęknięcie, w 14 dniu cyklu pecherzyk 23 mm i inseminacja. Musisz znalezc lekarza, do którego będziesz chodzisz na monitoring :-)
Mój mówił coś o tym żeby wyhodować więcej pęcherzyków , o monitoringu tez . Właśnie stad moje zaciekawienie czym chce ich więcej uzyskać

reklama
Właśnie wyszłam od lekarza, w poniedziałek mam zrobić test ciążowy. Progesteron (18.84) idealny, ciałko żółte i endometrium też. Szkoda, ze nie "poprawilismy" dzień po insemimacji, ale wtedy kiepsko się czułam jak nigdy, od bólu głowy było mi niedobrze, leżałam z miską przy łóżku, do tego problem ze wzrokiem. Zwalam to na nerwy, niby na spokojnie do tego podeszlismy ale jednak w środku to siedzi :-) jak się teraz nie uda, podchodzimy do inseminacji znowu z środkiem 2x1, ale tym razem z zastrztkiem na pęknięcie :-)

Do góry