reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
O kochana przechodziłam ostatni to samo. Miałam coś tam zamknięte I użył do otwarcia jakiegoś okropnego narzedzia ból na pewno gorszy niż przy drożności I krwawilam do końca dnia jak przy @
Ja ogólnie odczuwam owulację ale obywa się bez przeciwbólowych a taki ból mialam przy drugiej iui i teraz przy trzeciej ale teraz jest mocniejszy no nic może mi niedługo przejdzie.

Mam ten sam problem. Tylko ja nie mam wątpliwości przy 2gim dniu. Mi nie kazali liczyć lekkiego plemienia I jak pojawi się po 17 godzinie jako pierwszego dnia
A Wy dziewczyny jak liczycie pierwszy dzień cyklu ? Od już plamien bo to co wczoraj miałam to chyba można tak nazwać czy od normalnego okresu? Bo nie wiem jak zacząć brać tabletki . Dzisiaj się rozkręciła @ więc nie wiem czy dzisiaj liczyć 1 dzień czy już od wczoraj? Kurde wcześniej nie miałam takich problemów a po tym dupku kolejny cykl jest mi nie wiadomy.. a clo powinnam brać od 2 dnia więc jeśli dzisiaj byłby 2 to już i tak po ptokach..

Tak na pękniętym tylko nie wiadomo kiedy pękł bo nie czułam i niby 2 iui też na pękniętym miałam tylko wtedy pękł na oczach gina więc też inaczej.
A jeśli chodzi o mnie to ja liczę cykl od pierwszych plamien bo w ciągu godziny mi sie rozkręca na maksa nigdy chyba nie miałam tak że np miałam dzień plamien i następny dzień się rozkrecalo tylko odrazu na maksa.
No ja wczoraj miałam plamienia a rozkręciło się dzisiaj. No po tym dupku to jakoś wszystko mu się poprzestawialo :mad:

reklama
Do góry