reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Muszę koniecznie poczytać o konzymie q10, póki co nikt nam go nie polecał. a czy Twój m. też go brał czy tylko Ty? bo tak na szybko widzę, że wpływa też na poprawę nasienia. na razie myślę, żeby od przyszłego tyg. spróbować tą dietę w niepłodności o której dziewczyny wyżej pisały. problemem są tylko moje ciągłe rozjazdy, nie ułatwiają sprawy.
Tylko ja , mój M miał dobre nasienie ale i tak faszerowałam go korzeniem maca i androvit takie tabsy
Nam też nikt nic nie polecał.. do wszystkiego doszłam sama , dużo dzięki temu forum [emoji846] jedynie w kliencie kazali nam brać witaminę D , ponoć bardzo ważna przy staraniu o dziecko

Pięknie napisałaś [emoji3531]
Oj Asiu , śledzę ciągle i widziałam że kiepskie wiesci, tak mega mi przykro że nawet nie umiem tego wyrazić , ale wiem że Ty się nie poddasz.. ściskam mocno [emoji8]
Pewnie bierzesz masę witamin , a bierzesz może koenzym Q10? On poprawia jakość komórek
Ja brałam kilka miesięcy zanim zaszłam , oczywiście nie wiem czy to dzięki temu , bo nie wiem jakby był powód naszej niepłodności ale no tak mi przyszło do głowy bo czytałam że myślisz że może komórki słabe

Dziekuje...
nawet teraz biore q10 bo go mam i chce wybrac. Bralam bralam wszystko. A teraz wszystko odstawiam jak jutro zrobie test. Jestem mega zmeczona mimo wszystko

reklama
Do góry