reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Trzymam kciuki. Daj znać :-)

Dziewczyny robić badania przed wizytą u ginekologa w klinice czy jechać ze starymi sprzed roku i więcej ? Musze się wreszcie gdzieś ruszyć. Zostane w klinice prof Debskiego

No to gratuluje decyzji!!:)
Ja bym jechala z tym co masz i zobaczyla co Ci powiedza. Nie wiesz ile potrwa zanim beda kolejne dzialania i co beda chcieli badac...
Super! Trzymam kciuki!

reklama
Hej. Poszukuje dziewczyny, ktora udzielala sie na forum iui miala ok 30 lat, posiadala juz jedno dziecko. Po nieudanej 2 inseminacji postanowila porzucic plany o kolejnym dziecku i zaczac zyc pelnia zycia. Udzielala sie na forum poniedzy marcem a majem. Ktos cos kojarzy? Musze z nia porozmawiac... Moze sama zainteresowana nadal czyta forum i mialaby ochote napisac do mnie na priv? Pozdrawiam wszystkie starajace sie, te stare i nowe, zycze wielu zmian pieluszek :)

Hej. Poszukuje dziewczyny, ktora udzielala sie na forum iui miala ok 30 lat, posiadala juz jedno dziecko. Po nieudanej 2 inseminacji postanowila porzucic plany o kolejnym dziecku i zaczac zyc pelnia zycia. Udzielala sie na forum poniedzy marcem a majem. Ktos cos kojarzy? Musze z nia porozmawiac... Moze sama zainteresowana nadal czyta forum i mialaby ochote napisac do mnie na priv? Pozdrawiam wszystkie starajace sie, te stare i nowe, zycze wielu zmian pieluszek :)

Wydaje mi się ze to @Asiczek84 przewertowałem kilkanaście stron i wydaje mi się ze o nią chodziło

Dziewczyny z wielkim żalem informuje, że to niestety nie ja przełamię tą złą passę i ten zastój na forum... moja beta wynosi 0,20 :no2: :oo2:
Tak mi przykro kochana
Nie poddawaj się walcz dalej
Swoje trzeba wypłakac wykrzyczeć
My wszystkie wiemy jak się Teraz czujesz
Wierzę w to że to forum odczarujemy w końcu!!!

@agawid @Natka001 @Magierowa dziękuję dziewczyny ;-) ;) Właśnie takie wsparcie na tym naszym forum jest nieocenione :* Do trzech razy sztuka, w sierpniu trzecie i ostatnie podejście... ale na szczęście lada moment zaczynam urlop, więc relaks i odreagowanie pełną parą noooo prawie bo clo od początku cyklu trzeba brać :rolleyes2: więc tak całkiem jednak odciąć się nie da :unsure:

@agawid @Natka001 @Magierowa dziękuję dziewczyny ;-) ;) Właśnie takie wsparcie na tym naszym forum jest nieocenione :* Do trzech razy sztuka, w sierpniu trzecie i ostatnie podejście... ale na szczęście lada moment zaczynam urlop, więc relaks i odreagowanie pełną parą noooo prawie bo clo od początku cyklu trzeba brać :rolleyes2: więc tak całkiem jednak odciąć się nie da :unsure:
Życzę Ci mega udanych wakacji
I oddechu od tego wszystkiego
Buziaki

reklama
Witam dziewczyny wszystkie i ja się dołączę
Mam za chwilkę 5sierpnia 28l
Na początku roku trafiłam do kliniki z powodu ciągłego braku efektu przytulanek z mężem. Mąż super wyniki ja niestety źle cały zestaw pcos.
Po obserwacji wcale nie dochodziło do owulacji mało tego w 3 cyklach monitorowanych nawet nie było pęcherzyka dominującego (nie rosły,)
Z lekarzem przeszliśmy na cykl clo i aromek + zastrzyk owitrell niestety po 3 cyklach nic :(
4 cykl jeszcze raz clo i aromek + zastrzyk w czwartek z owitrell w piątek iui
Dzisiaj byłam rano na szybkim USG zobaczyć czy pęcherzyki pękły i się udało lekarz zadowolony ( były 3 pęcherzyki nie ma żadnego )
Mam zalecenia na piątek 9 sierpnia na betę mam nadzieję że się uda.
Ps. Trzymam kciuki za wszystkie was dziewczyny i mam nadzieję że mnie tu przyjmie cię

Do góry