ojjj tak, miłego i słonecznego dnia!Trzymam mocno kciuki słońce!!! Mam nadzieję że jako pierwsza odczarujesz ta zła passe na forum i za Tobą będą już same pozytywne testy się pojawiały
reklama
ojjj tak, miłego i słonecznego dnia!Cześć Dziewczyny :-) miłego dnia i samych radosnych nowin :-)
reqiem
Fanka BB :)
Tylko ja , mój M miał dobre nasienie ale i tak faszerowałam go korzeniem maca i androvit takie tabsyMuszę koniecznie poczytać o konzymie q10, póki co nikt nam go nie polecał. a czy Twój m. też go brał czy tylko Ty? bo tak na szybko widzę, że wpływa też na poprawę nasienia. na razie myślę, żeby od przyszłego tyg. spróbować tą dietę w niepłodności o której dziewczyny wyżej pisały. problemem są tylko moje ciągłe rozjazdy, nie ułatwiają sprawy.
Nam też nikt nic nie polecał.. do wszystkiego doszłam sama , dużo dzięki temu forum [emoji846] jedynie w kliencie kazali nam brać witaminę D , ponoć bardzo ważna przy staraniu o dziecko
Pięknie napisałaś [emoji3531]
Oj Asiu , śledzę ciągle i widziałam że kiepskie wiesci, tak mega mi przykro że nawet nie umiem tego wyrazić , ale wiem że Ty się nie poddasz.. ściskam mocno [emoji8]
Pewnie bierzesz masę witamin , a bierzesz może koenzym Q10? On poprawia jakość komórek
Ja brałam kilka miesięcy zanim zaszłam , oczywiście nie wiem czy to dzięki temu , bo nie wiem jakby był powód naszej niepłodności ale no tak mi przyszło do głowy bo czytałam że myślisz że może komórki słabe
Dziekuje...
nawet teraz biore q10 bo go mam i chce wybrac. Bralam bralam wszystko. A teraz wszystko odstawiam jak jutro zrobie test. Jestem mega zmeczona mimo wszystko
Hej.
Informuje, że w środę się rozpakowuje. Miało być jutro, ale jest pilniejszy przypadek na CC.
Trzymajcie kciuki
Ogromne kciuki[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Myślę o Tobie kochana, mam nadzieję że to będzie pamiętna data, [emoji175]
Dziekuje...
nawet teraz biore q10 bo go mam i chce wybrac. Bralam bralam wszystko. A teraz wszystko odstawiam jak jutro zrobie test. Jestem mega zmeczona mimo wszystko
Co u Ciebie??
Dziekuje...
Co u Ciebie??
No jestem po nieudanej serii ivf
Trzy transfery byly
Odpoczywam...
Buziaki
Przytulam [emoji175]
No jestem po nieudanej serii ivf
Trzy transfery byly
Odpoczywam...
Buziaki
reklama
♡♡♡ ściskam KochanaNo jestem po nieudanej serii ivf