reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jaś bardzo ladne[emoji5] moja kuzynka dala małemu Jasiu.
My od początku chcieliśmy Mikołaja. Ale podoba nam się też Antek. Chociąż jakoś tak ciągnie w stronę Mikołaja ale ze mam termin na 16 grudnia różnie może być i jak urodze 6 to i imieniny i urodziny i przecież jeszcze gwiazdka w grudniu to mąż się śmieje ze jak podrosnie będzie obrażony ze wszystko w jeden miesiąc będzie mieć. Ale tak mi się podoba jeszcze 7 tygodni na zastanowienie
Mikołaj super [emoji4] Bo Antoni też piękne imię ale sorry.. za bardzo z Macierewiczem mi się kojarzy [emoji39] [emoji23]

reklama
Witam Was wszystkie w ten piękny dzień. Jestem już po iui, jeden z pęcherzyków bardzo nieregularny, dr mówił że za chwilę pęknie, drugi troszkę opóźnia się. Jestem dużo lepszej myśli niż przy pierwszym podejściu, tak jakoś pozytywnie nastawiona, wyniki małża też lepsze :) Więc testuję za 14 dni, jak dobrze liczę 1 listopada.

Witam Was wszystkie w ten piękny dzień. Jestem już po iui, jeden z pęcherzyków bardzo nieregularny, dr mówił że za chwilę pęknie, drugi troszkę opóźnia się. Jestem dużo lepszej myśli niż przy pierwszym podejściu, tak jakoś pozytywnie nastawiona, wyniki małża też lepsze :) Więc testuję za 14 dni, jak dobrze liczę 1 listopada.

Kciuki trzymam☺

Tak szykuje sie imprezka w weekend... moze jakos sie oderwiemy...
A tak to pewnie dopiero sylwestrowa imprezka.
Boje sie swiat BN ze nadal sie nie uda i beda strasznie smutne i bede tylko ryczala... takie o z glowy wychodza mi tematy.. w mojej rodzinie tyyyle dzieci..
Doskonale Cię rozumiem. Dla mnie BN też jest katorgą, wszyscy dzielą się opłatkiem i życzą potomka, pytają kiedy. Najchętniej na ten czas bym zniknęła, ale staramy się trzymać. W pracy u mnie 3 koleżanki zaszły w tym samym czasie. Z jednej strony ich radość jest moją radością, z drugiej natomiast smuteczek. Kilka dni jedna z dziewczyn nas odwiedziła z brzuszkiem, to w domu wyłam jak bóbr... Ale mam też znajomych, którzy starali się kilka lat, zostaną rodzicami w wieku lat 40, innych, którzy po kilku latach starań zdecydowali się na in vitro i mają cudowne bliźniaki i w takich sytuacjach wierzę, że mi się uda, jeśli nie teraz, to w następnym cyklu i wierz mi, ta wiara potrafi czynić cuda. Kiedyś każda z nas będzie mamą czego Tobie i pozostałym z całego serduszka życzę

Trzymamky kciuki za dobre wieści za 2 tygodnie :)

Super , ogromne kciuki i udanego wieczoru dzisiaj życzę [emoji6]

Doskonale Cię rozumiem. Dla mnie BN też jest katorgą, wszyscy dzielą się opłatkiem i życzą potomka, pytają kiedy. Najchętniej na ten czas bym zniknęła, ale staramy się trzymać. W pracy u mnie 3 koleżanki zaszły w tym samym czasie. Z jednej strony ich radość jest moją radością, z drugiej natomiast smuteczek. Kilka dni jedna z dziewczyn nas odwiedziła z brzuszkiem, to w domu wyłam jak bóbr... Ale mam też znajomych, którzy starali się kilka lat, zostaną rodzicami w wieku lat 40, innych, którzy po kilku latach starań zdecydowali się na in vitro i mają cudowne bliźniaki i w takich sytuacjach wierzę, że mi się uda, jeśli nie teraz, to w następnym cyklu i wierz mi, ta wiara potrafi czynić cuda. Kiedyś każda z nas będzie mamą czego Tobie i pozostałym z całego serduszka życzę
Czasem to trzeba w te święta odpysknąć przy życzeniach w stylu "ja mamie do łózka nie zaględam - pozwoli mama że zostanie to między małżonkami", albo "nasza kolej? my się w żadnej kolejce nie ustawiamy - co to gazety darmowe rozdają?", albo "jak by dzieci na aliexpres sprzedawali to byśmy sobie 4 zamówili" - wiem, że generalnie potem będzie kwas, ale może im się odechce takich pytań następnym razem - bo w końcu żadna z nas nie jest masochistką i nie chce ciągle cierpieć... Tyle, że to trzeba wyważyć czy warto... bo może będzie z tego większa burza niż z głupiego uśmiechu któy przybierzecie na czas tych trudnych pytań...

Jaś bardzo ladne☺ moja kuzynka dala małemu Jasiu.
My od początku chcieliśmy Mikołaja. Ale podoba nam się też Antek. Chociąż jakoś tak ciągnie w stronę Mikołaja ale ze mam termin na 16 grudnia różnie może być i jak urodze 6 to i imieniny i urodziny i przecież jeszcze gwiazdka w grudniu to mąż się śmieje ze jak podrosnie będzie obrażony ze wszystko w jeden miesiąc będzie mieć. Ale tak mi się podoba jeszcze 7 tygodni na zastanowienie
Moja droga mój małż urodził się 24 grudnia a na imię ma ... Adam Więc w sumie wszystko w jeden dzień :biggrin2:

reklama
Do góry