reklama
redferrari
Fanka BB :)
Główka do góry Słoneczko, każda z nas ma gorsze dni, obciążenie jest wielkie ale na końcu jest taki promyczek, co Ci wszystko wynagrodzi... idź na spacer, poczytaj książkę, poprzytulaj męża - w końcu Ci wolno w każdej pozycji Ściskam gorąco...Ja mam dzis depresje[emoji20]
Tak mnie opuscilo pozytywne nastawienie ze szok. Plakac mi sie chce.
Brakuje mi sily i wiary do tych staran Wiem ze jak sie bardzo chce to nie wychodzi. Wiec czuje ze mi nie wyjdzie. I takie bledne kolo. Presja „chcenia” mnie dobija:/// wyizolowalam sie od wszystkich znajomych z dziecmi :/
Czyli coś w tym jest chłopaki chcą wyprzedzić naturę [emoji14]
Imię raczej mamy, u męża w rodzinie tradycja taka, że pierwszy mężczyzna w rodzie to Jan (chociaż mój mąż Jan ma na drugie czyli trochę zachwiana ta tradycja), ale bardzo mu zależy... Bo to po dziadku i dziadek na pewno byłby przeszczęśliwy też. A ja w sumie nie mam żadnej alternatywy ani swojego konkretnego typu jakoś, więc chyba się zgodzę Jedyne co mnie hamuje chwilami to tylko to, że mnóstwo teraz powrotów do tych starych imion jest.. Ale imię samo w sobie podoba mi się, więc raczej zostanie Jasiek A jak u Was?
Jaś bardzo ladne☺ moja kuzynka dala małemu Jasiu.
My od początku chcieliśmy Mikołaja. Ale podoba nam się też Antek. Chociąż jakoś tak ciągnie w stronę Mikołaja ale ze mam termin na 16 grudnia różnie może być i jak urodze 6 to i imieniny i urodziny i przecież jeszcze gwiazdka w grudniu to mąż się śmieje ze jak podrosnie będzie obrażony ze wszystko w jeden miesiąc będzie mieć. Ale tak mi się podoba jeszcze 7 tygodni na zastanowienie
Kochana każda z nas doskonale Cię tutaj rozumie. Są i takie dni i musisz przerobić to sobie w głowie niestety sama. [emoji8] Może jakiś wypad z mężem na weekend jak masz możliwość albo imprezka z koleżankami ?
Tak szykuje sie imprezka w weekend... moze jakos sie oderwiemy...
A tak to pewnie dopiero sylwestrowa imprezka.
Boje sie swiat BN ze nadal sie nie uda i beda strasznie smutne i bede tylko ryczala... takie o z glowy wychodza mi tematy.. w mojej rodzinie tyyyle dzieci..
Główka do góry Słoneczko, każda z nas ma gorsze dni, obciążenie jest wielkie ale na końcu jest taki promyczek, co Ci wszystko wynagrodzi... idź na spacer, poczytaj książkę, poprzytulaj męża - w końcu Ci wolno w każdej pozycji Ściskam gorąco...
[emoji8][emoji8][emoji8] dzięki
Wy wiecie najlepiej jak to jest...
Ja mam dzis depresje[emoji20]
Tak mnie opuscilo pozytywne nastawienie ze szok. Plakac mi sie chce.
Brakuje mi sily i wiary do tych staran Wiem ze jak sie bardzo chce to nie wychodzi. Wiec czuje ze mi nie wyjdzie. I takie bledne kolo. Presja „chcenia” mnie dobija:/// wyizolowalam sie od wszystkich znajomych z dziecmi :/
Współczuję. Tez tak robiłam ze odcinałam się od znajomych z dziećmi lub w ciąży. Ale i dla ciebie zaświeci slonko☺
Pamiętam jak zadzwoniła do mnie bratowa z wiadomością ze jest w 3 ciąży i jest załamana bo to wpadka bo nie chciała. A ja potem pół dnia przeryczałam bo nam juz 2 lata sie nie udawalo. W dodatku mąż w pracy był dobrze ze pieska akurat wzięliśmy ten mały stworek potrafi pocieszyć jak nikt☺
Tak szykuje sie imprezka w weekend... moze jakos sie oderwiemy...
A tak to pewnie dopiero sylwestrowa imprezka.
Boje sie swiat BN ze nadal sie nie uda i beda strasznie smutne i bede tylko ryczala... takie o z glowy wychodza mi tematy.. w mojej rodzinie tyyyle dzieci..
Doskonale to rozumiem. Moich poprzednich świat tez się bałam ale przeleciało. Będzie dobrze. Zobaczysz ☺
agatgagat
Można powiedzieć, że właśnie wchodzę w ten III trymestr, bo od 27 tc się zaczyna [emoji4] i też nie wiem kiedy to zleciało, szok!O to popatrz , mi nawet apka pokazuje 27 [emoji16] zresztą co za różnica, wyklują się i tak jak będą miały ochotę te nasze stworki [emoji16] to Ty już za parę dni zaczynasz III trymest! OMG i kiedy to tak poleciało ?
A @HiperNova to się za chwilę rozpakowuje [emoji16]
agatgagat
Ja poproszę 30.10 wizyta kontrolna18.10: @anolianna - wizyta u gin,
@Molky - IUI
19.10: @redferrari - USG 3/4D
23.10: @Dzoannna - USG przed IUI
24.10: @Gu1505 - USG przed IUI
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
30.10: @reqiem - Kontrola wagi maluszka
31.10: @reqiem - USG III trymestru
03.11: @redferrari - wizyta u gin
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
13.11: @reqiem - wizyta
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
Kogoś jeszcze dopisać do kalendarza?
reklama
Teoretycznie 9 dni. a emek wymyślił w ostatniej chwili jeszcze sesje brzuszkową.O to popatrz , mi nawet apka pokazuje 27 [emoji16] zresztą co za różnica, wyklują się i tak jak będą miały ochotę te nasze stworki [emoji16] to Ty już za parę dni zaczynasz III trymest! OMG i kiedy to tak poleciało ?
A @HiperNova to się za chwilę rozpakowuje [emoji16]
Podziel się: