reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Jaś bardzo ladne[emoji5] moja kuzynka dala małemu Jasiu.
My od początku chcieliśmy Mikołaja. Ale podoba nam się też Antek. Chociąż jakoś tak ciągnie w stronę Mikołaja ale ze mam termin na 16 grudnia różnie może być i jak urodze 6 to i imieniny i urodziny i przecież jeszcze gwiazdka w grudniu to mąż się śmieje ze jak podrosnie będzie obrażony ze wszystko w jeden miesiąc będzie mieć. Ale tak mi się podoba jeszcze 7 tygodni na zastanowienie
7? Wooww Kochana to brzmi baaaardzo niedługo [emoji16]

Tak szykuje sie imprezka w weekend... moze jakos sie oderwiemy...
A tak to pewnie dopiero sylwestrowa imprezka.
Boje sie swiat BN ze nadal sie nie uda i beda strasznie smutne i bede tylko ryczala... takie o z glowy wychodza mi tematy.. w mojej rodzinie tyyyle dzieci..
Pamiętam rok temu miałam IUI dokładnie w mikołajki i testowałam przed samymi świętami. Tzn nie testowałam bo @ sam przyszedł . Nie były to miłe święta , tak jak mówisz no ale trzeba było poprawić koronę i zapierdzielać dalej z tematem [emoji6] jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje Moja Droga. Dzidziol przyjdzie zobaczysz jak się będziesz najmniej spodziewać. Wiem że łatwo się mówi będąc w ciąży, ale też przeżywałam chwilę zwątpienia , nawet tu na forum jakby dobrze poszukać ileśset postów do tyłu to płakałam dziewczynom w rękaw, a one ocierały łzy i dawały kopa w tyłek [emoji6]

18.10: @anolianna - wizyta u gin,
@Molky - IUI
19.10: @redferrari - USG 3/4D
23.10: @Dzoannna - USG przed IUI
24.10: @Gu1505 - USG przed IUI
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
30.10: @reqiem - Kontrola wagi maluszka
@agatgagat - wizyta kontrolna
31.10: @reqiem - USG III trymestru
03.11: @redferrari - wizyta u gin
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
13.11: @reqiem - wizyta
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Kogoś jeszcze dopisać do kalendarza?

Współczuję. Tez tak robiłam ze odcinałam się od znajomych z dziećmi lub w ciąży. Ale i dla ciebie zaświeci slonko[emoji5]
Pamiętam jak zadzwoniła do mnie bratowa z wiadomością ze jest w 3 ciąży i jest załamana bo to wpadka bo nie chciała. A ja potem pół dnia przeryczałam bo nam juz 2 lata sie nie udawalo. W dodatku mąż w pracy był dobrze ze pieska akurat wzięliśmy ten mały stworek potrafi pocieszyć jak nikt[emoji5]
Miałam to samo właśnie z bratowa, oni w trzeciej ciąży i chwalili się jak to nie wyszło im za pierwszym strzałem [emoji25] tu gratulacje , a w domu całą noc przepłakana..

Pamiętam rok temu miałam IUI dokładnie w mikołajki i testowałam przed samymi świętami. Tzn nie testowałam bo @ sam przyszedł . Nie były to miłe święta , tak jak mówisz no ale trzeba było poprawić koronę i zapierdzielać dalej z tematem [emoji6] jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje Moja Droga. Dzidziol przyjdzie zobaczysz jak się będziesz najmniej spodziewać. Wiem że łatwo się mówi będąc w ciąży, ale też przeżywałam chwilę zwątpienia , nawet tu na forum jakby dobrze poszukać ileśset postów do tyłu to płakałam dziewczynom w rękaw, a one ocierały łzy i dawały kopa w tyłek [emoji6]

Ehhh
[emoji20]

Dzień dobry dziewczyny :)

Dziś będzie lepszy dzień, nie smutajcie, ja wierzę że na każdą z nas przyjdzie ten czas kiedy to doczekamy się swojego upragnionego szczęścia bo jak to zawsze sobie powtarzam: ''Wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda'' także wierzcie kochane bo uda się każdej z nas :*

Poehaj popłacz jak trzeba najlepiej jak emocje mają ujście... mi też jak na złość bratowa zaszła zaraz po tym jak się zdecydowaliśmy, że walczymy z pomocą medyczną... chodziła z brzuszkiem i o... a ja biegałam po lekarzach i płakałam po nocach... na szczęście były tu sympatyczne historie, ludzie wspierali się, mąż stawał okoniem i mówił, że się uda...
Masz prawo być wściekła, smutna i zażenowana sytuacją!
Jeśli chcesz pogadać zapraszam na priv.

Dzień dobry dziewczyny :)

Dziś będzie lepszy dzień, nie smutajcie, ja wierzę że na każdą z nas przyjdzie ten czas kiedy to doczekamy się swojego upragnionego szczęścia bo jak to zawsze sobie powtarzam: ''Wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda'' także wierzcie kochane bo uda się każdej z nas :*
Zgadzam się w 100% wiara czyni cuda bo daje siłę - a medycyna dziś jest bardzo rozwinięta... pytnie ile jeszcze musisz wiedzieć, żeby rozwązać swoje trudności i osiągnąć sukces? Tak dtroga jest wyboista i będzie bolało, ale każdy z nas niesie swój krzyż i każdy idzie przez życie... Każdemu czasem ciąży on bardziej i się na chwile zatrzymuje, ale potem znów idzie! I zawsze w życiu znajdzie się ktoś, kto pomoże się podnieść z kolan. Trzeba tylko przyjąć pomoc...albo o nią poprosić!

reklama
Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała clo oddam za koszty przesyłki resztę opakowania, ja nie zużyję, a szkoda wyrzucić zawsze to jakaś oszczędność dla kogoś no i ja jestem generalnie eco nie lubię marnować nic :D

Do góry