redferrari
Fanka BB :)
Chociaż jest w centrum uwagi i wtedy święta inaczej wyglądająMoja droga mój małż urodził się 24 grudnia a na imię ma ... Adam Więc w sumie wszystko w jeden dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chociaż jest w centrum uwagi i wtedy święta inaczej wyglądająMoja droga mój małż urodził się 24 grudnia a na imię ma ... Adam Więc w sumie wszystko w jeden dzień
Chociaż jest w centrum uwagi i wtedy święta inaczej wyglądają
Mój tata też chciał, żebym miała imieniny w ten sam dzień co urodziny. Niestety nie wyszło, bo nie zwrócił uwagi, że w kalendarzu jest męska odmiana imienia.Moja droga mój małż urodził się 24 grudnia a na imię ma ... Adam Więc w sumie wszystko w jeden dzień
Dobrze że moi rodzice nie wpadli na taki pomysł bo jak sprawdzam to w dniu moich urodzin imienin obchodzi Antonia , Leonida, i Pelagia [emoji16]Mój tata też chciał, żebym miała imieniny w ten sam dzień co urodziny. Niestety nie wyszło, bo nie zwrócił uwagi, że w kalendarzu jest męska odmiana imienia.
Dobrze że moi rodzice nie wpadli na taki pomysł bo jak sprawdzam to w dniu moich urodzin imienin obchodzi Antonia , Leonida, i Pelagia [emoji16]
niestety każda z nas najpierw myśli, że się uda, potem, że się nie uda, dopiero po chwil łapie spokój... Trzymam kciuki za dystans i sukces... będziesz mamą... wszystkie będziemy!Hej dziewczyny jestem tu nowa .. jestem po jednej nieudanej iui na cyklu naturalnym 29 .10 prawdopodobnie bedzie druga na cyklu stymulowanym, jakos nie dociera do mnie to wszystko, niby sie nie przejmuje ... ale nie wiem jak psychicznie sie nastawic na ten kolejny raz... z gory zakladam ze sie nie uda
Hej dziewczyny jestem tu nowa .. jestem po jednej nieudanej iui na cyklu naturalnym 29 .10 prawdopodobnie bedzie druga na cyklu stymulowanym, jakos nie dociera do mnie to wszystko, niby sie nie przejmuje ... ale nie wiem jak psychicznie sie nastawic na ten kolejny raz... z gory zakladam ze sie nie uda