reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jaś bardzo ladne[emoji5] moja kuzynka dala małemu Jasiu.
My od początku chcieliśmy Mikołaja. Ale podoba nam się też Antek. Chociąż jakoś tak ciągnie w stronę Mikołaja ale ze mam termin na 16 grudnia różnie może być i jak urodze 6 to i imieniny i urodziny i przecież jeszcze gwiazdka w grudniu to mąż się śmieje ze jak podrosnie będzie obrażony ze wszystko w jeden miesiąc będzie mieć. Ale tak mi się podoba jeszcze 7 tygodni na zastanowienie
7? Wooww Kochana to brzmi baaaardzo niedługo [emoji16]

Tak szykuje sie imprezka w weekend... moze jakos sie oderwiemy...
A tak to pewnie dopiero sylwestrowa imprezka.
Boje sie swiat BN ze nadal sie nie uda i beda strasznie smutne i bede tylko ryczala... takie o z glowy wychodza mi tematy.. w mojej rodzinie tyyyle dzieci..
Pamiętam rok temu miałam IUI dokładnie w mikołajki i testowałam przed samymi świętami. Tzn nie testowałam bo @ sam przyszedł . Nie były to miłe święta , tak jak mówisz no ale trzeba było poprawić koronę i zapierdzielać dalej z tematem [emoji6] jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje Moja Droga. Dzidziol przyjdzie zobaczysz jak się będziesz najmniej spodziewać. Wiem że łatwo się mówi będąc w ciąży, ale też przeżywałam chwilę zwątpienia , nawet tu na forum jakby dobrze poszukać ileśset postów do tyłu to płakałam dziewczynom w rękaw, a one ocierały łzy i dawały kopa w tyłek [emoji6]

18.10: @anolianna - wizyta u gin,
@Molky - IUI
19.10: @redferrari - USG 3/4D
23.10: @Dzoannna - USG przed IUI
24.10: @Gu1505 - USG przed IUI
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
30.10: @reqiem - Kontrola wagi maluszka
@agatgagat - wizyta kontrolna
31.10: @reqiem - USG III trymestru
03.11: @redferrari - wizyta u gin
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
13.11: @reqiem - wizyta
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Kogoś jeszcze dopisać do kalendarza?

Współczuję. Tez tak robiłam ze odcinałam się od znajomych z dziećmi lub w ciąży. Ale i dla ciebie zaświeci slonko[emoji5]
Pamiętam jak zadzwoniła do mnie bratowa z wiadomością ze jest w 3 ciąży i jest załamana bo to wpadka bo nie chciała. A ja potem pół dnia przeryczałam bo nam juz 2 lata sie nie udawalo. W dodatku mąż w pracy był dobrze ze pieska akurat wzięliśmy ten mały stworek potrafi pocieszyć jak nikt[emoji5]
Miałam to samo właśnie z bratowa, oni w trzeciej ciąży i chwalili się jak to nie wyszło im za pierwszym strzałem [emoji25] tu gratulacje , a w domu całą noc przepłakana..

Pamiętam rok temu miałam IUI dokładnie w mikołajki i testowałam przed samymi świętami. Tzn nie testowałam bo @ sam przyszedł . Nie były to miłe święta , tak jak mówisz no ale trzeba było poprawić koronę i zapierdzielać dalej z tematem [emoji6] jesteśmy silniejsze niż nam się wydaje Moja Droga. Dzidziol przyjdzie zobaczysz jak się będziesz najmniej spodziewać. Wiem że łatwo się mówi będąc w ciąży, ale też przeżywałam chwilę zwątpienia , nawet tu na forum jakby dobrze poszukać ileśset postów do tyłu to płakałam dziewczynom w rękaw, a one ocierały łzy i dawały kopa w tyłek [emoji6]

Ehhh
[emoji20]

Dzień dobry dziewczyny :)

Dziś będzie lepszy dzień, nie smutajcie, ja wierzę że na każdą z nas przyjdzie ten czas kiedy to doczekamy się swojego upragnionego szczęścia bo jak to zawsze sobie powtarzam: ''Wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda'' także wierzcie kochane bo uda się każdej z nas :*

Poehaj popłacz jak trzeba najlepiej jak emocje mają ujście... mi też jak na złość bratowa zaszła zaraz po tym jak się zdecydowaliśmy, że walczymy z pomocą medyczną... chodziła z brzuszkiem i o... a ja biegałam po lekarzach i płakałam po nocach... na szczęście były tu sympatyczne historie, ludzie wspierali się, mąż stawał okoniem i mówił, że się uda...
Masz prawo być wściekła, smutna i zażenowana sytuacją!
Jeśli chcesz pogadać zapraszam na priv.

Dzień dobry dziewczyny :)

Dziś będzie lepszy dzień, nie smutajcie, ja wierzę że na każdą z nas przyjdzie ten czas kiedy to doczekamy się swojego upragnionego szczęścia bo jak to zawsze sobie powtarzam: ''Wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda'' także wierzcie kochane bo uda się każdej z nas :*
Zgadzam się w 100% wiara czyni cuda bo daje siłę - a medycyna dziś jest bardzo rozwinięta... pytnie ile jeszcze musisz wiedzieć, żeby rozwązać swoje trudności i osiągnąć sukces? Tak dtroga jest wyboista i będzie bolało, ale każdy z nas niesie swój krzyż i każdy idzie przez życie... Każdemu czasem ciąży on bardziej i się na chwile zatrzymuje, ale potem znów idzie! I zawsze w życiu znajdzie się ktoś, kto pomoże się podnieść z kolan. Trzeba tylko przyjąć pomoc...albo o nią poprosić!

reklama
Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała clo oddam za koszty przesyłki resztę opakowania, ja nie zużyję, a szkoda wyrzucić zawsze to jakaś oszczędność dla kogoś no i ja jestem generalnie eco nie lubię marnować nic :D

Do góry