Zrobiłam wczoraj bete i wyszla zerowa opadaja mi sily do walki...
Po @ musze sie umowic na histeroskopie.
Dziewczynki to sie zaraz robi po okresie?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja mam @ ok.5 dni, w 8 dc miałam histero.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam wczoraj bete i wyszla zerowa opadaja mi sily do walki...
Przykro mi...Zrobiłam wczoraj bete i wyszla zerowa opadaja mi sily do walki...
Powiedz mi czy Cię usypiali?Tak, ja mam @ ok.5 dni, w 8 dc miałam histero.
Odebraliśmy dzisiaj wyniki badania nasienia.
274mln, prawidłowy ruch 61%, prawidłowa morfologia 10%.
Jedne z lepszych.
Powiedz mi czy Cię usypiali?
Wcześniej mieliśmy 372mln i 17% prawidłową morfologię. Ale to w marcu 2015roku. Od tamtej pory nic nie robiliśmy w kwestii nasienia.A jaka byla wczesniej? Jak poprawialiscie?
Spokojnie, usypiania to ja sie nie boje. Jestem po wycieciu tarczycy i mialam juz 2 razy punkcje jaknikow do in vitro i przy tym tez usupiajaTak, usypiali mnie. To nic strasznego. Wchodzisz, kladziesz sie jak do badania ginekologicznego, budzisz na sali. Pare godzin I do domu. Najpierw czulam sie dobrze, potem mi sie pogorszylo. Cala droge do domu lezalam. W domu kolo 14 I caly dzien spalam. To po narkozie.
Wcześniej mieliśmy 372mln i 17% prawidłową morfologię. Ale to w marcu 2015roku. Od tamtej pory nic nie robiliśmy w kwestii nasienia.
Na początku naszej przygody emek brał ProMen przez 3 miesiące. To bylo w 2013 r.