ja we wtorek mam wizytę w celu rozpisania leków do stymulacji, czy któraś z Was miała je w formie zastrzyków?
Ja też, tak jak justyna. Ale ten i chyba następny cykl odpoczywam od leków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja we wtorek mam wizytę w celu rozpisania leków do stymulacji, czy któraś z Was miała je w formie zastrzyków?
Lekarz ci ustala dawkę dzienna i bierze codziennie wstrzykuje się w brzuch kolo 11 pierwszy monit potem zależy jsk rosną kontynuacja cena zależna od jednostek za 450 j ja biorę zamiennik 530 zl bo gonal ponad tysiaki ten gonal bierze się raz dziennie? tzn. wstrzykuje? I ile kosztuje?
iiiiiile ? ;o Boże jakie to drogie :|Lekarz ci ustala dawkę dzienna i bierze codziennie wstrzykuje się w brzuch kolo 11 pierwszy monit potem zależy jsk rosną kontynuacja cena zależna od jednostek za 450 j ja biorę zamiennik 530 zl bo gonal ponad tysiak
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Niesteyy chyba ze sobie załatwisz refundacje ale to do 3 cykli ale nie bardzo chcą dawać żeby trzymać do invitroiiiiiile ? ;o Boże jakie to drogie :|
Raczej nie załapię się na refundację ponieważ od kilku lat mieszkam za granicą i tam jestem ubezpieczona,w Polsce generalnie nigdzie nie widnieję We wtorek mam być rano żeby pobrali mi krew i zbadali hormony i według wyników mają mi rozpisać dawki..Niesteyy chyba ze sobie załatwisz refundacje ale to do 3 cykli ale nie bardzo chcą dawać żeby trzymać do invitro
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie martw. Lekarz na wizycie na pewno zwróci na to uwagę. Pamiętaj, że kobiety zachodzą w ciążę czesto (prawie zawsze) nawet nie wiedząc jakie mają wyniki. ;pMam już wyniki kwasu foliowego, wit d3 i homocysteiny- jest ok.
tylko te nieszczęsne tsh mnie martwi...
No w grudniu było 1.16 i reszta hormonów tarczycy ok...Nic się nie martw. Lekarz na wizycie na pewno zwróci na to uwagę. Pamiętaj, że kobiety zachodzą w ciążę czesto (prawie zawsze) nawet nie wiedząc jakie mają wyniki. ;p
Moje tsh pomimo, że w środeczku normy (dla zdrowego człowieka), to teoretycznie jak na starania o dziecko za wysokie. Mam 3.51, a do ciąży najlepsze miedzy 1.0 a 2.0.
Ale narazie o tym nie myślę. Wszystkiego dowiem się na wizycie