reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
A ja szczerze przed in vitro czytalam sekret i potege podswiadomosci...i codziennie po transferze tak jak tam sugerowali mowilam sobie...dziekuje ci boze ze zostalam matka i wizualizowalam sibie ze chce dziewczynke a maz idzie z nia na spacer w sukieneczce z tiulu...bujda czy nie...glupota czy nie...naiwnosc czy nie...ale udalo sie za poerwszym razem i niedlugo rodze coreczke...moje 2 siostry lacznie 4 synow maja...

Hej jestem tu nowa. Po wielu próbach nadal nie możemy z mężem zajść w ciążę, a bardzo tego pragniemy. 3 marca idziemy do Gamety i bedziemy chyba probować insiminacją. Mąż ma 2 % morfologi, nie wiem czy coś z tego wyjdzie

Tak, staramy sie juz prawie 3 lata:( Myślicie ze przy takiej morfologi jest szansa za pierwszym razem?:(
Zawsze jest szansa... Ciąża zależy od wielu czynników :)u nas nasienie super, wyniki super a ciąży nie ma.... I pierwsza inseminacja też się nie udała Ale ciągle mam nadzieje :)za tydzień druga iui.

Cześć Daria.... A w jakim miescie do Gameta? Ja bede podchodzić do pierwszej iui.....w Gdyni e gamecie my sie staramy dwa lata maz ma też słabsze nasienie..... zobaczymy czy sie uda.... trzeba wierzyć i walczyć i sie nie poddawać...

reklama
Do góry