natalix0
Fanka BB :)
W Gdyni w Gamecie u dr ŚliwińskiegoNo to życzę powodzenia. Napewno się uda. A w jakim miescie sie leczysz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Gdyni w Gamecie u dr ŚliwińskiegoNo to życzę powodzenia. Napewno się uda. A w jakim miescie sie leczysz?
Ja tez do Gdyni i tez do doktora Śliwińskiego. A jaki on jest? Bratowa leczyła się u Czecha i teraz jest w 4 miesiącu ciaży
Mi On bardzo odpowiada. Rzeczowy, udziela wyczerpujących odpowiedzi, sympatyczny, nie naciąga na dodatkowe badania, na iui czy in vitro...u nas najpierw kazal starać się naturalnie, ja sama zdecydowalam, że już czas na iui...teraz chcę pogadać o in vitroJa tez do Gdyni i tez do doktora Śliwińskiego. A jaki on jest? Bratowa leczyła się u Czecha i teraz jest w 4 miesiącu ciaży
Hej! Morfologia 2% tzn. 2 % plemników o prawidłowej budowie?Hej jestem tu nowa. Po wielu próbach nadal nie możemy z mężem zajść w ciążę, a bardzo tego pragniemy. 3 marca idziemy do Gamety i bedziemy chyba probować insiminacją. Mąż ma 2 % morfologi, nie wiem czy coś z tego wyjdzie
Musisz porozmawiać z lekarzem...podobno iui daje lepsze efekty przy cyklu stymulowanym.A u bratowej jaki był problem?Przez IUI ale za 3 razem
pisces- tak, a 98% nieprawidlowych. Inne parametry sa w miarę ok
A ja chcę odrazu iść na IUI nie chce juz dluzej czekać, zastanawiam sie tylko czy bedzie mi stymulować czy na naturalnym cyklu..
Witaj na pokładzie staraczek [emoji3] ja jestem po drugiej iui w poniedziałek okaże się czy udanej czy też walczymy dalej .Hej jestem tu nowa. Po wielu próbach nadal nie możemy z mężem zajść w ciążę, a bardzo tego pragniemy. 3 marca idziemy do Gamety i bedziemy chyba probować insiminacją. Mąż ma 2 % morfologi, nie wiem czy coś z tego wyjdzie