Cikulinka testuj !!! Ile Ci sie spoznia ?Nie testowalam chyba się boje @póki co nie ma i niech nie przychodzi. ..ale bóle juz mam jak na ewidentna miesiączkę kurcze w pracy to co chwile do łazienki latał am sprawdzić czy nie przyszła. ....kurcze co ma być to będzie
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
No jak do jutra nie przyjdzie to tak bo do apteki do miasta musiałabym jechać żeby chociaż sikanca zrobić na razie chyba się 2 dzień spóźniaCikulinka testuj !!! Ile Ci sie spoznia ?
angelawwa
Zaangażowana w BB
Bedzie dobrze! Wiosna jest i bedziemy sie rozmnazacNo jak do jutra nie przyjdzie to tak bo do apteki do miasta musiałabym jechać żeby chociaż sikanca zrobić na razie chyba się 2 dzień spóźnia
Bubu19821
Cześć dziewczyny. Ja miałam 17 h po zastrzyku na pęknięcie i w 12 dc inseminacje. To była pierwsza iui i nie stety nie udana. Mi wydaje się że za wcześnie miałam...Ja inseminację miałam po 22h od zastrzyku i uważam,ze za wcześnie,bo na następny dzień czułam,że pęcherzyk dopiero pęka... Ale u Ciebie sądzę,że jest okej.... (po 36h), miałaś?
jolancik
Bubu bardzo mi przykro i wiem co czujeszCześć dziewczyny. Ja miałam 17 h po zastrzyku na pęknięcie i w 12 dc inseminacje. To była pierwsza iui i nie stety nie udana. Mi wydaje się że za wcześnie miałam...
panierkaa90
Ooo to jest ogromna nadzieja ze jutrzejszego dnia będziesz najszczesliwsza na świecie [emoji16][emoji16][emoji16]No jak do jutra nie przyjdzie to tak bo do apteki do miasta musiałabym jechać żeby chociaż sikanca zrobić na razie chyba się 2 dzień spóźnia
natalix0
Cześć dziewczyny. Ja miałam 17 h po zastrzyku na pęknięcie i w 12 dc inseminacje. To była pierwsza iui i nie stety nie udana. Mi wydaje się że za wcześnie miałam...
Mam nadzieję, że teraz ucelujemy w bardziej odpowiedni momentCześć dziewczyny. Ja miałam 17 h po zastrzyku na pęknięcie i w 12 dc inseminacje. To była pierwsza iui i nie stety nie udana. Mi wydaje się że za wcześnie miałam...
natalix0
Pamiętaj. ...potęga podświadomości. ..musisz w to uwierzyć, że był szczęśliwyBubu bardzo mi przykro i wiem co czujeszja jestem po trzecim podejściu - 6 dp iui - i w przyszłym tygodniu okaże się czy pierwszy dzień wiosny (kalendarzowej) był dla mnie szczęśliwy
![]()
reklama
zuzik85
To chciałabyś wcześniej? Czy myślisz poczekać do poniedziałku?Mi dzis mija 8 dzien po IUIczuje sie dobrze ale dalej mysle czy testowac w niedziele ? Teraz mam ciezki grafik codziennie pracuje po 10-12h
![]()
Cikulinka ja tam wierze ,ze to Twoj czas ;*
Podziel się: