reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ja szczerze przed in vitro czytalam sekret i potege podswiadomosci...i codziennie po transferze tak jak tam sugerowali mowilam sobie...dziekuje ci boze ze zostalam matka i wizualizowalam sibie ze chce dziewczynke a maz idzie z nia na spacer w sukieneczce z tiulu...bujda czy nie...glupota czy nie...naiwnosc czy nie...ale udalo sie za poerwszym razem i niedlugo rodze coreczke...moje 2 siostry lacznie 4 synow maja...

Hej jestem tu nowa. Po wielu próbach nadal nie możemy z mężem zajść w ciążę, a bardzo tego pragniemy. 3 marca idziemy do Gamety i bedziemy chyba probować insiminacją. Mąż ma 2 % morfologi, nie wiem czy coś z tego wyjdzie

Tak, staramy sie juz prawie 3 lata:( Myślicie ze przy takiej morfologi jest szansa za pierwszym razem?:(
Zawsze jest szansa... Ciąża zależy od wielu czynników :)u nas nasienie super, wyniki super a ciąży nie ma.... I pierwsza inseminacja też się nie udała Ale ciągle mam nadzieje :)za tydzień druga iui.

Cześć Daria.... A w jakim miescie do Gameta? Ja bede podchodzić do pierwszej iui.....w Gdyni e gamecie my sie staramy dwa lata maz ma też słabsze nasienie..... zobaczymy czy sie uda.... trzeba wierzyć i walczyć i sie nie poddawać...

reklama
Do góry