reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Wlasciwie pierwszy raz na tym watku akurat ale na forum bb juz dluuugo :) Na wstepie gratuluje wszystkim ktorym sie udalo po inseminacji :) Mnie juz niedlugo czeka ten krok ale sie zastanawiam czy wczesniej nie zrobic laparoskopii - mam podejrzenie lekkiej endometriozy. I teraz tak, jedni twierdza ze nie ma co sie ciac tylko od razu isc na inseminacje bo endometrioza I i II stopnia jest wskazaniem do niej a drudzy twierdza ze inseminacja przy endometriozie nie ma sensu bo nie pomoze i nalezy najpierw usunac ogniska laparoskopowo... A Wy co sadzicie na ten temat? Jest ktos komu sie udala insemka z endo? Z gory dzieki za rade :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzen, mialam hsg - oba jajowody drozne, histeroskopie - macica czysta, ujscia do jajowodow drozne. Poza tym spermogram super - 500mln plemnikow, wszystkie hormony w normie, posiew na bakterie - czysto. Takze sama nie wiem co teraz, jedni uwazaja ze kolejny krok to laparo a inni ze IUI... :/

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Kath Maleństwo do Mamusi tak machalo :) Mam nadzieje ze plamienia juz nie wrócą

Cassiah ja miałam 2 IUI nieudane, później laparoskopia, 3 miesiace przerwy i IUI - udana. Może to przypadek a może nie, bo w wyniku laparoskopi w sumie nic nie wykryli poza złym ogniskiem endometriozy.

M26, wiem, że się bardzo martwisz, ale dobrze, że lekarze szybko reagują. Wierzę, że Maluszek jeszcze w brzuszku posiedzi, ale dobrze go zabezpieczyć podając sterydy na wszelki wypadek. Wiem, że się oszczędzasz, ale uważaj na siebie jeszcze bardziej i starań się myśleć tylko pozytywnie! Wciskamy Cię razem z Pola :)

Kath, piękne wieści przynosiła! Rosnijcie dalej zdrowo:* a plemienia jeszcze masz? Co mówi lekarz? Leki bez zmian?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

M26, wiem, że się bardzo martwisz, ale dobrze, że lekarze szybko reagują. Wierzę, że Maluszek jeszcze w brzuszku posiedzi, ale dobrze go zabezpieczyć podając sterydy na wszelki wypadek. Wiem, że się oszczędzasz, ale uważaj na siebie jeszcze bardziej i starań się myśleć tylko pozytywnie! Wciskamy Cię razem z Pola :)

Kath, piękne wieści przynosiła! Rosnijcie dalej zdrowo:* a plemienia jeszcze masz? Co mówi lekarz? Leki bez zmian?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Plamienia mam bardzo zadko...luteina i dupkaston bez zmian. Ale mniej estrofemu i encortonu i prolutexu nie 2 ampulki tylko 1...

reklama
hej dziewczyny jutro idę na ocenę owulacji i się okaże czy w piątek czy w sobotę inseminacja....jakoś dziwnie jestem niespokojna.... chciala bym aby tym razem się udała trzymajcie kciuki
pozdrawiam was cieplutko pomimo naszej pogody

Do góry