reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
M26 to bardzo dobrze, że jesteś spokojna. jesteście pod opieką i to najważniejsze. wiadomo że teraz każdy dzień w brzuszku się liczy więc walczcie. przesyłam mnóstwo ciepłych myśli:)

Vadera ja nurkuję w tą falę dobrych wibracji, oj potrzeba mi bardzo;)

pyreczko czekam na Twoją wizytę, żeby pozwoliła Ci uwierzyć

dobrego dnia dla wszystkich:-) :)

reklama
Pyreczko to wszystko podobnie jak u mnie. Tylko ze ja mam mala torbiel na lewym jajniku i lekarka mysli ze to endometrialna no i jeszcze mam plamienia przed kazdym okresem wiec to tez przemawia za endo. A tak poza tym zadnych innych objawow.
No to gratuluje sukcesu, dajesz nadzieje :) Ja juz nawet nie potrafie sobie wyobrazic takiego szczescia.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

PAŹDZIERNIK

06 - Cikulinka - monitoring cyklu i decyzja o IUI

7/8 - cikulinka - IUI
12 - omatko - wizyta u gina
13 - vadera - wizyta kontrolna
19 - Pyreczka - wizyta kontrolna

LISTOPAD

02 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
03 - katharina - I badania prenatalne

GRUDZIEŃ

Kogo jeszcze dopisać?

Ostatnia edycja:
Hej, u mnie przylazła łaskawie wtrętna @.. Dół łapię, że stara jestem i kiedy ja w końcu bede miala dziecko.. że będę starą pierworódką, stara z małym dzieckiem... :(
5.11. - kolejna @
14 lub 17.10 - monitoring owu i decyzja czy laparo (jesli owu z lewego) czy IUI (jesli owu z prawego)

Bertha bardzo mi przykro. Ja tez sie czasem czuje staro, choc mam dopiero 29 lat, ale ze wzgledu na to ze wlasnie nie mam dziecka. Zaczelam w wieku 28 starania i myslalam ze do 30 sie wyrobie... Ale pomysl ze jest duzo plusow z bycia dojrzala mama. Moja tesciowa urodzila corke w wieku 33 i maja swietny kontakt, niczego im nie brakuje i nikt by nie powiedzial ze jest stara matka. Wszystko zalezy od charakteru i podejscia. Teraz to normalne ze pozno sie rodzi - zobacz wszystkie gwiazdy. Teraz stara 40 to nowa 30 itd :) Glowa do gory :*

Bertha ile masz lat?

zgadzam się z Cassiah. jasne, że planowałam wcześniej, ale wyszło jak wyszło i teraz sobie myślę że staro się nie czuję, ale dziecko mnie odmłodzi na pewno.

bardzo wam kibicuję żebyście doczekały się jak najszybciej :)

Witajcie jestem tu nowa. Wczoraj byłam u gina i od razu zaproponował inseminację ponieważ mój F ma 30% dobrych plemików. Powiedział, ze nie bedziemy sie bawic w naturalne metody i od razu dał pięc tabletek do stymulacji o nazwie Clarzole. W przyszłym tyg mam iść na usg jak tam o wygląda itd. Jestem w trakcie miesiączki. Więc dobrze sie złożyło z wizytą, że od razu mam stymulację. Któraś z Was brała ten lek? Pozdrawiam Wszystkich.

Bertha ile masz lat?

zgadzam się z Cassiah. jasne, że planowałam wcześniej, ale wyszło jak wyszło i teraz sobie myślę że staro się nie czuję, ale dziecko mnie odmłodzi na pewno.

bardzo wam kibicuję żebyście doczekały się jak najszybciej :)
W grudniu kończę 35. Pewnie nie koniec świata, ale czuje sie stara jak na pierwsze dziecko.. Wszyscy wokol rowieśnicy maja juz duze dzieci a ja nawet zajsc nie moge z pierwszym..

Bertha moja znajoma ostatnio pierwsze dziecko rodzila w wieku 40 lat i porod i cala ciaze zniosla najlepiej na sali, mimi ze przez sale przewijaly sie same 20stki :) Ja wiem ze straszne jest to czekanie, ale cel jest najwazniejszy... A co u Ciebie jest przeszkoda?

Taramara slabe plemniki sa wlasnie glownym wskazaniem do inseminacji. Oczywiscie nie moge byc tez za slabe.

reklama
Do góry