reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kath jak tam się trzymasz?

Vadera zawsze coś, ale napewno będzie dobrze :) Dobro, którym otaczasz kociaki wróci do Ciebie z podwójna, potrójną siłą :)

Cikulinka super podejście !! Nadzieja umiera ostatnia i może jednak udało się tym razem, trzymam kciuki &&&&

Mam dziś troszku sentymentalny dzień, 21.09. pięć lat temu przeżyliśmy z mężem wielki ból, poronieni,rok temu beta wyszła pozytywna z Sebastianem, moja siostra małolatka ma dziś urodziny. Nie chcę dziś łez, chcę patrzeć w przyszłość pozytywnie i z wielką nadzieją...:) (oby tak zawsze było :) )

Vadera nie znamy się osobiście, ale jak czytam twoje posty to dziwnie się czuję jakbyś mi w głowie siedziała. moje myśli wypisujesz ;)
a ty masz jakieś problemy z nerkami?

Kath jak dzisiaj. uściski:)

cikulinka najważniejsze to wierzyć. kibicuję

udanego dnia dla wszystkich:-) :)

Nigdy nie miałam. Póki co nie mam czasu na szczęście na panikowanie a już jutro mnie lekarz oświeci. Na fb czytałam przed chwilą dosłownie post dziewczyny będącej w 30 tyg. której powiedziano, że niedoczynności lekkie jednej z nerek to norma. Wprawdzie ja jeszcze do 30 kawałek, ale tego się będę do jutra trzymać.

Kath: spokojnej rocznicy, nie roztkliwiaj się :p A tak poważnie to kolejnej już w pełnym składzie! :)))

Kamisiu limit smutnych i ciężkich sytuacji wykorzystałas, mam nadzieję że teraz będzie coraz lepiej :)
Kath wszystkiego najlepszego :)
Do mnie dociera coraz bardziej że rodzicami nie będziemy, bo ustawa jutro w nocy będzie czytana:/
Myślałam że do lutego się wstrzymaja w sejmie ale ludzi mają głęboko w d...

Kredko co tam u Ciebie?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Kath wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! :*
Kamisiu mocno przytulam i wierzę, że wszystko wam się ułoży i w niedalekiej przyszłości będziesz cieszyć się każdym dniem spędzonym z maleństwem :)
U nas nic nowego, codziennie was czytam i kibicuje każdej z osobna. Mój M zaczyna myśleć już coraz poważniej o in vitro. Generalnie plan jest taki, że jak w spłacimy jeden kredyt to w przyszłym roku moglibyśmy wziąć kolejny na ivf. Marzen o co chodzi z tą ustawą bo się nie orientuje? Nadal bierzemy te zioła ale po za tym, że schudłam i że zniknął mi cellulit efektów w postaci dwóch kresek brak... no ale jeszcze może cud się zdarzy bo ten ojciec powiedział że w ciągu 3 miesięcy a to dopiero 1 minął ;)

Do góry