reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Krew zywa ale to nie krwotok tylko plama...narazie przestało...tydz temu bylam z takim plamieniem w szpitalu to mnie wysmiali i tekst...na tak wczesnym etapie ciazy nic sie nie da zrobic...

reklama
Katharina bardzo dobrze wiem co przezywasz, miałam tak samo i tak samo potraktowali mnie na IP. U mnie jak krew znowu się pojawiła to lekarz kazał mi odstawić acard i zmniejszyć estrofen z 3 na 2 tabl i pomogło. Konsultowalas wyniki z krzepliwosci z lekarzem?

Kath, olać jak Cię traktują i wyśmiewają. To ich zasrany obowiązek Cię zbadać. Tak to prawda, że jak dochodzi do poronienia to niewiele można na takim etapie , ale jak powód jest inny to można wiele co z kolei zapobiegnie dalszym kłopotom RIGHT ? Także nie przejmuj się i jedź kiedy tylko potrzebujesz. Lepiej latać z pierdołą niż potem żałować.

Ja po kardiologu i usg. Wada jak była tak jest, ale się nie zwiększyła nawet o milimetr. Nawet mi Pani doktor wypisała zaświedczenie o braku przeciwskazań do psn:)
Mam wyniki podstawowe krwi i moczu już na środową wizytę. Do wszystkich wykrzykników już się przyzwyczaiłam to pojawił się nowy. Za niski ciężar właściwy moczu. Całe 0.001 poniżej normy... Diagnoza internetów: choroba nerek. Czasem dobrze być tak zmęczonym, że nie ma się siły denerwować.

hej dziewczyny....dziś robiłam test tylko jedna krecha :( .....
czuje po jajnikach ze już @ idzie jeszcze ze 3 dni i powinna być ale liczę na cud ze nie przyjdzie
muszę być dobrej myśli jak nie tym to następnym razem musi sie udać...musi

Vadera nie znamy się osobiście, ale jak czytam twoje posty to dziwnie się czuję jakbyś mi w głowie siedziała. moje myśli wypisujesz ;)
a ty masz jakieś problemy z nerkami?

Kath jak dzisiaj. uściski:)

cikulinka najważniejsze to wierzyć. kibicuję

udanego dnia dla wszystkich:-) :)

reklama
Do góry